Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wolverine jde do politiky


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanjason reitman
Zkusí po Loganovi zaútočit Hugh Jackman na Oscary? S biografií kontroverzního politika by se to povést mohlo.  

Hugh Jackman se letos rozloučil s Wolverinem tím nejlepším způsobem a není pochyb o tom, že Logan bude žhavým kandidátem na titul Nejlepší film roku 2017. V lednu vypustí do světa muzikál The Greatest Showman a jak to tak vypadá, návrat k akčním rolím nebo comicsům nejspíš jen tak neplánuje. Jeho nejnovější projekt The Frontrunner by však i tak mohla být celkem zajímavá a drsná podívaná. Jen v ní nebude spoléhat na adamantiové drápy, ale na politiku a charisma. A taky na režiséra Jasona Reitmana, který natočil Juno nebo Lítám v tom. 

 

Půjde o příběh ambiciózního politika Garyho Harta, který měl být v roce 1988 demokratickým kandidátem na prezidenta USA a rozhodně nebyl bez šance. Senátor z Colorada měl dobře našlápnuto, pak ale vyplula na povrch informace, že si občas odskočí od manželky k modelce Donně Rice a jeho prezidentské ambice ze dne na den skončily. The Frontrunner by však neměl být jen klasický životopis, ale měl by se zabývat i tím, jak se soukromý život politiků stal důležitým pro jejich voliče a nakonec i rozhodoval o jejích úspěchu či neúspěchu. Reitman napsal scénář spolu s novinářem Mattem Baiem a Jayem Carsonem, který byl v minulosti tiskovým mluvčím Hilary Clinton. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Když se Jackman připravoval na roli Wolverina, sjížděl prý Eastwoodovy filmy s Drsným Harrym. Dává to smysl. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace