Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nastartujte svoji sbírku 4K filmů se Samsungem


ikona
imf
4kuhd blu-ray
Full HD patří včerejšku a vy teď můžete s novou telkou získat až 10 Blu-rayů! 

Útočí to na vás ze všech stran, ať už se to jmenuje 4K nebo UHD. Streamy na YouTube, nové videohry, filmy na Netflixu a posvátný etalon kvality UHD Blu-ray. Zábava se zkrátka pozvolna posouvá do nového rozlišení a rozhodně nejde o šidítko typu 3D, kdy se nám dlouhé roky slibovalo, že nebudeme potřebovat brýle. 4K alias UHD je rozlišení, které nabízí další úroveň detailů. Full HD je dnes standard a dobře vychovaný filmový fanoušek odkojený multiplexem by v domácím kině ani neměl vyžadovat nic menšího. Proč ale nechtít od svých blockbusterových zážitků trochu víc? S letní nabídkou Samsungu a Bontonfilmu si můžete sny o technologické špičce snadno splnit.

Od 12. června do 3. září běží kampaň, během které můžete získat až deset UHD Blu-ray filmů podle vlastního výběru zdarma. Stačí si pořídit UHD televizi nebo UHD Blu-ray přehrávač značky Samsung a být mezi prvními 1440 zákazníky. Za "standardní" UHD televizi je 5 placek, za tu prémiovou rovnou 10 a za Blu-ray přehrávač dostanete 3 filmy zdarma. Stačí produkt zakoupit, vyfotit účtenku a štítek se sériovým číslem a zaregistrovat produkt na stránkách Samsungu nejpozději 14 dní od nákupu. Výměnou pak obdržíte odpovídající počet filmů podle vlastního výběru. Samozřejmě jde o filmy od Bontonfilmu a nabídka je poměrně solidní. Seznam i další podmínky najdete ZDE. Teď vás určitě zajímá, jestli bychom v něm dokázali vybrat deset solidních filmů.

 

A popravdě řečeno celkem snadno. Počítejte s námi. Je tady nových Sedm statečných, což je lehce stravitelná audiovizuální pecka, která by akčním fandům neměla chybět. Dokonce i kamerově a trikově vycídění Pasažéři by udělali v UHD radost. Naprostou povinností je pak sci-fi Příchozí a oscarový Tygr a drak, to jsou filmy, které ve vysokém rozlišení vyloženě zazáří. Pokud se rozjedete, můžete mít v UHD kompletní kolekci filmů s Bournem, což je pět kousků, ale my bychom sáhli asi po Bourneovu mýtu a Bourneovu ultimátu. To jsme na šesti titulech. Do party ještě bereme explozivní guilty pleasure Bitevní loď od Petera Berga, šesté nebo sedmé Rychle a zběsile (momentálně se nemůžu rozhodnout), Rozpolceného od Shyamalana a první Mumii. Tu od Sommerse.

Váš vkus se samozřejmě může lišit, ale i tak je z čeho vybírat, a rozhodně nejde o nějaké béčkové kousky. Konečně tak máte možnost začít znovu kompletovat filmovou sbírku a postavit si domácí kino podle svých představ. Pokud vás zajímají recenze UHD Blu-rayů, mrkněte se na stránky www.blu-space.cz.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (18)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace