Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Spider-Man: Homecoming


ikona
KarelR
iron manmichael keatonrobert downey jr.spider-manspider-man: homecomingtom holland
Nový Peter Parker se po debutu v Občanské válce dočkal vlastní sólovky. Jak moc potěší fanoušky a "prostý lid"? 

Když Marvel v únoru 2015 oznámil, že si bude od Sony půjčovat Spider-Mana a začlení ho do svého filmového vesmíru, fanoušci jásali. Přestože nešlo o klasické vrácení práv, nýbrž o složitou dohodu, s níž to ještě bude hodně zajímavé, po dvou Amazing Spider-Manech se konečně začal rýsovat velký "návrat domů".

V Marvelu a Sony to samozřejmě viděli stejně. Novou pavoučí sólovku proto nazvali Spider-Man: Homecoming, strčili do ní Iron Mana (holt postava, co má na kontě 4 miliardové filmy v řadě) a jali se natočit film, který měl být osmdesátkovou komedií od Johna Hughese v superhrdinském kabátku.

 

Jak se tenhle manévr podařil? Pokud chcete věřit zámořským kritikům, kteří už na Twitter sypou první reakce, tak se není čeho bát. Homecoming prý určitě patří mezi 2-3 nejlepší pavoučí filmy (ano, u mnohých pořád vládne Spider-Man 2) a je to především ohromně zábavná teenagerská komedie. Tom Holland si to prý strašně dává, Michael Keaton jakbysmet, a i když se mluví o tom, že těžení dramatu není úplně stoprocentní (hlavně kvůli logickému sprintu skrz origin), všichni se shodují na tom, že nás čeká další hodně povedená marvelovka.

Řadu lidí navíc překvapilo, že je ve filmu pár překvápek, která se neproflákla v trailerech. A kupodivu se nejvíc chválí třetí akt, v němž údajně šlape nejen akce (té se zvedá palec nahoru celkově), ale i všechno ostatní. Zatím to tedy vypadá, že manželství Marvelu se Sony vyšlo na jedničku. Což je vzhledem k "dramatu", jež se kolem něj točí v posledních dnech, zatraceně dobrá zpráva.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (29)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace