Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další monstrum z Conjuring jede sólo


ikona
Mr. Hlad
conjuringjames wan
Nejdřív fasovala sólovku děsivá panenka, potom ještě děsivější jeptiška. Na jakou potvoru se můžeme těšit dál?  

Je fajn sledovat, jak se James Wan stará o svoje filmová dítka. Režisér, který se po sedmém Rychle a zběsile vrhl na Aquamana, má evidentně svoje malé horory rád. Ze Saw se mu povedlo udělat hodně úspěšnou sérii, daří se i Insidious a V zajetí démonů. Wan už sice nemá čas na režii a předává kormidlo kolegům, rozhodně se ale snaží fanouškům filmové hrůzy nabízet uspokojivé zážitky dost často na to, aby mu drželi palce. Radost z toho mají hlavně fandové druhé série, letos do kin dorazí už druhý film s panenkou Annabelle a příští rok se v The Nun dozvíme, jak přišla na svět děsivá jeptiška. A teď se na vlastní film chystá i další potvora. 

 

Sólovku dostane zrůda jménem Crooked Man, která se představila ve druhém díle V zajetí démonů. Jde o vyhublou potvoru s podivnými pohyby, která trošku připomíná Babadooka ze stejnojmenného hororu a zahrál si ji specialista na podobné humusáky Javier Botet. A krom toho, že vypadá vcelku dost hnusně, má i vlastní básničku, která dovede člověka taky pěkně znervóznět. Reálně o něm ale nic nevíme, takže si tvůrci můžou vymyslet, co chtějí a pořádně se urvat ze řetězu. James Wan sepsal námět, který teď do scénáře překope Mike Van Waes a pak se bude hledat režisér. Kdy film dorazí do kin, zatím ale nikdo neví. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace