Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bombastické herní trailery 2017


ikona
Mr. Hlad
call of dutyspider-manstar warsunchartedwolfenstein
Je libo zahrát si za Yodu, zablbnout si jako Spider-Man, vrátit se do Středozemě nebo nakopat zadek náckům? 

Asi jste i podle názvu našeho webu poznali, že se na MovieZone věnujeme především filmům, herní akce roku E3 ale zajímá i nás. Hry mají dnes vizuálně k filmům blíž než kdy dřív a herní trailery už stačily okoukat triky od těch filmových, takže upoutávky vypadají obvykle hodně dobře. Minimálně v případě těch skutečně velkých projektů, ale přesně takhle to chodí i v Hollywoodu. Letos se na E3 představilo hned několik zajímavých her, ale my půjdeme spíš po těch trailerech. A i tam je z čeho vybírat.

 

Do nějakého složitého popisování se tu pouštět nebudu, jednoduše klikejte podle svého uvážení. Máme tu poměrně velkolepý gameplay z herního Spider-Mana, který vypadá jako solidní zábava, zajímavě se pak představil i kooperační útěk z vězení A Way Out nebo sci-fi The Last Night, kterou jeden herní web popsal jako kombinaci Blade Runnera a příběhů ze studia Ghibli. Po letech se snad dočkáme i Beyond Good and Evil 2 a nejvíc cool prasete, které se kdy ve hrách objevilo, v Detroit: Become Human povedete nebezpečnou robotí revoluci a hodně lákavě vypadá i nový Wolfenstein, ve kterém si to rozdáte v alternativních šedesátých letech s nácky, kterým se povedlo ovládnout Ameriku.

 

Co je tu dál? Nové Call of Duty, ve kterém se podíváme do druhé světové války a po letech to zase vypadá jako hra, která by mohla stát za pozornost. Vrací se i God of War, kde se přesuneme z antického Řecka do Skandinávie, řežba to však bude pořád stejná. S novou upoutávku je tu i Uncharted: The Lost Legacy a pochopitelně to opět vypadá jako skvělý dobrodružný film, který ale budete hrát sami. A zajímavý by mohl být i návrat do Středozemě v Shadow of War a pochopitelně i Star Wars Battlefront 2, kde konečně zjistíme, jestli je větší řezník Darth Maul nebo YodaAle i kdybyste herně zamrzli u Golden Axe, na ty upoutávky se fakt podívejte a klidně nám do diskuze přihoďte další pecky, které jsme minuli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace