Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mission: Impossible 6 fasuje známou posilu


ikona
KarelR
henry cavillmission: impossiblemission: Impossible 6rebecca fergusonsimon peggtom cruise
Jeden nezastavitelný špión a dvě osudové ženy? Další nemožná mise se zřejmě vyhrotí do romantického trojúhelníku. 

Šestý díl Mission: Impossible má být podle Christophera McQuarrieho nejen velkolepý, ale i dojemný, a teď konečně začíná být jasné proč. K obsazení se totiž oficiálně připojila Michelle Monaghan, která se vrátí před kamery jako Ethanova manželka Julia.

Jestli sérii znáte jako své boty, dobře víte, že se Julia objevila hlavně ve třetím díle, kde z Ethanovy přítelkyně povýšila na (samozřejmě brzy unesenou) manželku. Čtvrtý díl se pak točil kolem pomsty za její krutou smrt, jen aby se ukázalo, že.... no, že je všechno trošku jinak.

 

Pátý díl Julia přeskočila (její cameo ve čtyřce je mimochodem pořád super) a Christopher McQuarrie Ethanovi přihrál novou femme fatale - britskou špiónku Ilsu Faust s tváří Rebeccy Ferguson. Šestka ale očividně hodlá tnout do živého, takže se bude kolem Ethana točit nejen drsná Elsa, ale také i (předtím zabezpečená) Julia.

S kým se Michele Monaghan vlastně potká na place? Mimo Toma a Rebeccy ji tak čeká hlavně Simon Pegg, Sean Harris nebo Alec Baldwin. Mezi nováčky se pak vešli Angela Bassett, Vanessa Kirby a Henry Cavill, obsazení je tedy zatraceně nabité a musíme doufat, že ho McQuarrie v červenci 2018 nepromarní.

---

Vytáhni v hospodě: Tom Cruise do filmu slíbil další velkolepý kousek, jenž prý měl v hlavě řadu let. Po famózním startu letadla z pětky jsme napnutí jako struny!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace