Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude v osmých Star Wars další loutková příšera?


ikona
KarelR
rian johnsonstar warsstar wars: posledni z jediu
Kathleen Kennedy a J. J. Abramsovi se do Star Wars povedlo vrátit "reálné" mimozemšťany. Jak se s nimi bude pracovat do budoucna? 

Určitě vám neuniklo, že se Epizoda VII snažila o maximum praktických efektů a Epizoda VIII na tom bude stejně. V Lucasfilmu dobře vědí, že právě tady spočívalo kouzlo staré trilogie, a i když dnes nejde vynechat obří digibitvy, vždycky potěší, když se k nim přihodí nějaký ten hmatatelný doplněk.

J. J. Abrams takhle nechal oživit třeba happabora, obřího prasohrocha, jehož na place Epizody VII ovládalo 5 loutkářů. No a jelikož se Rian Johnson nechce nechat zahanbit, jeho Epizoda VIII se pochlubí nejen podivným megakoněm, ale také bílou mořskou příšerou, která se zúčastnila natáčení na irském poloostrově Dunmore Head.

 

 

Protože jsou v Lucasfilmu schopní tajnůstkáři, fotky nové příšery velmi rychle mizí. Starwarský nadšenec Veramis ji ale stihnul překreslit (ano, došli jsme až do tohohle bodu...) a prý by mohla vypadat zhruba takhle:

 

Kde bude tenhle (zhruba) třímetrový drobek bydlet? Všechno nasvědčuje tomu, že sídlí na Ahch-To, tedy na planetě, kde Rey našla Lukea Skywalkera. Víc toho ale samozřejmě nevíme (bude jen na okrasu, nebo se nějak zapojí do akce?), což je to zatraceně vítaná zpráva.

Pročpak? Protože je docela fajn, že můžeme nové Star Wars nasávat jen z oficiálních materiálů a z drobných zákulisních náznaků. Ohromné tržby má Lucasfilm jisté, o tom snad nikdo nepochybuje. Musíme proto doufat, že se kampaň bude krotit a že se na internet i nadále dostanou jen vypiplané fotky, parádní upoutávky... a překreslené náznaky toho, že se co nejvíc roztodivných mimozemšťanů vyrábí hezky postaru!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace