Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mad Max míří do pohádky


ikona
Mr. Hlad
aladdinguy ritchietom hardy
Nejsympatičtější hollywoodský drsňák by si mohl vyzkoušet ambiciózní disneyovku. Chtěli byste ho vidět v pohádce?  

Toma Hardyho máme v redakci hodně rádi, ale asi se shodneme, že jeho ksicht není úplně to pravé pro disneyovku. Guy Ritchie má ale podle všeho trošku jiný názor a rád by jednoho z nejzajímavějších herců současnosti viděl ve své hrané verzi Aladdina. Hardy, který má za sebou Šíleného Maxe, Banea z Temný rytíř povstal nebo REVENANT Zmrtvýchvstání, se nedávno upsal comicsovému Venomovi, kde ovšem nebude hrát hrdinu, ale magora, který obvykle chce urvat Spider-Manovi kebuli. A i když u toho Spidey nebude, nejspíš se nijak zvlášť nepolepší a reputaci herce vhodného pro pohádku tady nejspíš nezíská. 

 

Každopádně v Aladdinovi nebo čemkoliv podobném bychom ho asi nečekali, Ritchie by ho prý ovšem rád viděl jako záporáka Jafara. A ono to vlastně nezní zase tak šíleně, Hardyho zloduchy umí, tady by se mohl docela vyřádit a rozhodně nám jako zlý vezír Jafar sedí líp, než kdyby z něho tvůrce Krále Artuše chtěl udělat džina. První fáze vyjednávání údajně už proběhla, ale nakonec bude důležité především to, jestli se povede sladit volné termíny Hardyho a Ritchieho, což se může ukázat jako velký problém. Ale kdyby to vyšlo, určitě bychom byli zvědaví. Minimálně na to, jak Mad Max zvládne disneyovskou rodinnou podívanou. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Hardy si zahrál už v Ritchieho gangsterce RocknRolla. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace