Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co chystá režisér Logana?


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanjames mangoldlogantaylor sheridanwolverinex-men
Režisér Logana a scenárista Sicaria se chystají spojit síly. Víc důvodů k těšení vážně nepotřebujeme.  

Wolverinovský Logan sice uzavřel jednu x-menovskou éru a dost možná nejdůležitější část kariéry Hugha Jackmana, ale rozhodně to byl film, který se povedl dost na to, aby se o něm pár let mluvilo. A James Mangold se díky němu stal celkem žádaným filmařem. Ne že by to byl do té doby nějaký flákač, jeho Identita, Walk the Line nebo 3:10 Vlak do Yumy jsou rozhodně povedené věci, k režisérským hvězdám měl však pořád ještě dost daleko. Díky Loganovi se teď ale dostává k zajímavějším projektům a jeho novinka Disorder vypadá už teď lákavě. 

 

Půjde o předělávku francouzského filmu, kde si hlavní roli zahrál Matthias Schoenaerts. Ztvárnil tu bývalého vojáka, jenž trpí posttraumatickým syndromem a teď dostal práci jako bodyguard manželky a syna libanonského obchodníka. Ačkoliv to vypadá na pohodu, brzy začne mít pocit, že ve vzduchu visí průšvih. A když na něj dojde, musí se začít střílet. Během své práce navíc zjistí, že k oběma klientům cítí možná něco víc, než by bylo vhodné. Vedle Schoenaertsa se objevila i Diane Kruger a trailer nevypadá vůbec špatně, Mangoldova verze by však mohla být trošku jiná než originál a tady se dostáváme k druhému zajímavému jménu. 

 

Scénář totiž napsal Taylor Sheridan, autor Sicaria nebo Hell or High Water, který teď sklízí pochvaly ze všech stran za svou novinku Wind River, kterou i režíroval. Sám prý neměl o remake moc zájem, a tak původní příběh dost překopal. Děj přesunul na Mallorcu, trošku upravil důvody, proč je hlavní hrdina na pokraji zhroucení, a prý přitlačil na romantické lince. U Sony jsou z jeho práce nadšeni a Sheriden teď s Mangoldem dolaďuje poslední verzi scénáře a studio doufá, že by se mohlo začít točit ještě letos. A my taky, tahle tvůrčí dvojka by totiž mohla být sakra zajímavá. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Než se ze Sheridana stal žádaný scenárista, byl to herec. Vidět jste ho mohli třeba jako šerifa v prvních třech řadách motorkářského Zákonu gangu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace