Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Invaze monster začíná


ikona
Mr. Hlad
dark universefrankensteinjavier bardemjohnny deppmummytom cruise
Mumie, Frankensteinova nevěsta, Neviditelný muž a tři další nově oznámené projekty. Jaká monstra se chystají do kin? 

Nová verze hororové klasiky Mumie vstupuje do našich kin už zítra a v Americe má premiéru v pátek. A čeká se od ní hodně. Tom Cruise si to tu rozdá se zafáčovanou Sofií Boutellou a studio Universal doufá, že výsledek bude natolik uspokojivý, že se budou moci naplno pustit do budování svého Dark Universe a přivést v následujících letech do kin spoustu klasických monster. Už teď víme, že se jim povedlo ulovit pár hereckých hvězd a ambice nejsou malé, bez zajímavých tržeb to však celé může sakra rychle skončit. 

 

Co zatím víme? Není toho málo. Bill Condon natočí novou verzi Frankensteinovy nevěsty, kde si slavné monstrum zahraje Javier Bardem a studio se pořád pokouší ukecat i Angelinu Jolie. Johnnyho Deppa pak čeká Neviditelný muž a scenárista Aquamana Will Beal píše novou verzi Netvora z Černé laguny. Navíc to vypadá, že by Universal pořád rád zkusil ukecat Dwayna Johnsona do role Vlkodlaka. Je toho celkem dost, ale pořád to není všechno. Režisér Mumie Alex Kurtzman totiž potvrdil další tři projekty. 

 

V plánu je nový Drákula, Fantom opery a Zvoník od Matky boží. Nejzajímavější je pochopitelně ten první film, protože je konečně jasné, že Drákula: Tajemná legenda s Lukem Evansem nebude mít s Dark Universe vůbec nic společného a pojede se od začátku. To, že se objeví nejslavnější upír na světě, však asi není žádné překvapení, bez něj by Dark Universe byl asi poloviční, ale Fantom opery a Zvoník od Matky boží nejsou zdaleka tak velké značky jako doposud oznámené filmy, tak uvidíme. Ale stejně je jasné, že se s nimi v kinech setkáme až za pár let. Na druhou stranu jisté je, že i tentokrát půjde studio po hvězdách, pro některé z chystaných projektů chce totiž Universal oslovit Charlize Theron, Michaela Fassbendera nebo Jennifer Lawrence. Jak moc ambiciózní tyhle plány jsou, to zjistíme v pondělí, až se budou počítat tržby Mumie. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace