Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gyllenhaal jde do války


ikona
Mr. Hlad
jake gyllenhaal
Letos ho sice čekají dvě potenciální oscarovky, ale už teď se Jake Gyllenhaal chystá na filmovou misi, ve které mu půjdou po krku náckové 

Jake Gyllenhal se letos objevil v průměrném a komerčně ne úplně přesvědčivém sci-fi Život a na podzim ho čekají dvě ambicióznější věci. V režijním debutu Paula Dana Wildlife se bude rozvádět s Carey Mulligan a celou rodinnou tragédii budeme sledovat očima jejich syna. Ve Stronger si zase zahraje Jeffa Baumana, jenž během teroristického útoku při maratonu v Bostonu přišel o obě nohy. Gyllenhaal určitě doufá, že minimálně z toho druhého projektu by mohl být Oscar. Teď se ale upsal projektu, který takové ambice sice nemá, ale na druhou stranu by v něm mohl zlikvidovat pár fašounů a to se taky počítá. 

 

The Last Airman vychází ze skutečného příběhu Arthura Meyerowitze. Ten během druhé světové války obsluhoval kulomet v bombardéru B-24 a jeho letadlo bylo v roce 1943 sestřelené nad Francií. Arthurovi se povedlo přežít, bohužel se octl uprostřed okupovaného území a věděl, že ukrývání na venkově nemůže trvat věčně. Naštěstí tu potkal Marcela Talliandera, zakladatele odbojové skupiny Morhange, který se rozhodl mu pomoci. Ti dva s pomocí dalšího britského pilota nakonec vymysleli plán, jak Meyerowitze dostat ze země do bezpečí. Zní to jako potenciálně hodně napínavý projekt a Gyllenhaalovi by podobná role mohla sednout. Teď je však ještě potřeba najít scenáristu a režiséra a teprve pak se snad budeme moci začít těšit. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Gyllenhaal chodil na střední školu s Jasonem Segelem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace