Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další hvězdy pro Uncharted?


ikona
Mr. Hlad
chris prattspider-mantom hollanduncharted
Tom Holland naznačuje, koho by chtěl jako parťáka pro Nathana Drakea. A my zkoušíme najít důvod, proč nad Uncharted nelámat hůl. 

Herní Uncharted si přímo říká o filmovou adaptaci. Indiana Jones dorazí až za pár let, Lara bude v Tomb Raiderovi asi hrát na vážnou notu a Nathan Drake by tak v kinech mohl potěšit každého fandu dobrodružné zábavy. Když jsme ale zjistili, že si tohohle držkatého lovce pokladů zahraje Tom Holland, dost jsme znejistěli. Ne kvůli němu, ale proto, že Drakeův origin reálně vůbec nikoho nezajímá a ve hrách pasáže s mladým hrdinou spíš otravují. A nikdo nechce, aby to skončilo jako Assassin´s Creed, kde Fassbendera a Kurzela fascinovaly přesně ty věci, které hráčům lezou krkem. Ale budiž, už se stalo. Zkusme doufat, že to dopadne dobře. 

 

Kdy režisér Shawn Levy vypustí Uncharted do kin, zatím není jisté a samozřejmě nepadlo ani slovo o zápletce. Jisté tedy je jen to, že půjde opravdu o origin a že zjistíme, jak se Nathan Drake dal dohromady se svým mentorem Sullym. Toma Hollanda se teď ptali, koho by si v téhle roli představoval a padla dvě celkem zajímavá jména. Líbil by se mu Jake Gyllenhaal nebo Chris Pratt, se kterým jsou prý docela kámoši a Prattovo jméno padlo v minulosti v souvislosti přímo s Drakem, když se ještě myslelo, že hlavní hrdina bude třicátník jako ve hrách. Zatím jde jen o Hollandovo přání, ale dá se asi předpokládat, že studio po nějaké podobné hvězdě asi půjde. 

 

A teď proč to píšu a proč si myslím, že by teoreticky Uncharted nemusel být takový průšvih, jak si zatím všichni myslí. Jo, bude to origin. Jo, Nathana Drakea bude hrát člověk, kterému bylo 1. června jednadvacet, takže teprve včera mohl legálně v Americe ochutnat pivo. To je blbý. Jeho mentor však logicky nebude trošku unavený padesátník, ale o nějakých patnáct let mladší borec. Tedy teoreticky to, co je Nathan Drake ve hrách. Nathan i Sully si jsou charakterově podobní a jestliže bude Sullymu nějakých pětatřicet nebo čtyřicet, tak by to vlastně mohl být... no prostě ten herní Nathan Drake. Jo, teoretizuju. Jo, možná zbytečně fanouškovsky doufám, ale přišlo by mi celkem logické a fér, aby hlavní hvězdou byl Holland, kterého prosazuje studio (a z ekonomických důvodů se mu to asi vyplatí), ale aby mu záda kryl někdo, kdo bude přesně tou postavou, na kterou se těší fandové předlohy. A v tomhle případě by třeba mohlo dojít i na toho vysněného Nathana Filliona...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace