Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Godzilla vs. Kong má režiséra


ikona
Mr. Hlad
adam wingarddeath notegodzillaking kong
Obří opičák vs. přerostlá ještěrka dorazí sice až za pár let, ale už teď je jasné, kdo jim bude šéfovat.  

Ať už si o jarním bijáku Kong: Ostrov lebek myslíte cokoliv, ten film dal tvůrcům víc než půl miliardy důvodů k tomu, aby v podobných projektech pokračovali. Obří monstra zadupávající do země lidi, domy i okresní města tedy v kinech v příštích letech párkrát uvidíme. V roce 2019 dorazí Godzilla: King of the Monsters, kde se slavná ještěrka utká s obří můrou Mothrou, pterodaktylím Rodanem a dračím Ghidorahem. A jelikož Gareth Edwards utekl k Hvězdným válkám a vlastním projektům, režii obstará Michael Dougherty, který natočil solidního Krampuse.

 

O rok později se pak objeví Godzilla vs. Kong. Název celkem jasně napovídá, co od filmu čekat a bitka titánských monster by mohla být celkem zábavná. Zvlášť s režisérem, kterého se teď povedlo Warnerům ulovit. Točit bude Adam Wingard. Ten o sobě dal v posledních letech vědět několika hodně povedenými a chytrými thrillery a horory, a ačkoliv jeho pokus oživit slavnou značku s Blair Witch: 20 let poté nevyšel, rozhodně jsme na něj zvědaví. Jeho The Guest nebo You´re Next jsou totiž hodně povedené věci. V létě se navíc objeví na Netflixu jeho adaptace kultovní mangy Death Note, ve které se hlavnímu hrdinovi dostane do ruky sešit, do něhož lze napsat jméno člověka, který následně zemře. Tam snad uvidíme, jak si poradí s větším projektem. S Kong vs. Godzilla se ale dostane do té nejvyšší ligy, tak doufejme, že na to bude mít.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace