Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí Justice League Dark?


ikona
Mr. Hlad
dcjustice leaguejustice league dark
Avengers a Justice League dostanou trošku hororovější konkurenci. A točí se kolem ní hodně zajímavý filmař. 

Týmovky jedou. Marvel má Avengers a Strážce Galaxie, u DC startuje Justice League a vrátí se i Sebevražedný oddíl. K tomu tu jsou ještě X-Meni, kteří plánují několik spin-offů, takže bude z čeho vybírat. U DC se už celkem dlouho pokouší nastartovat i Justice League Dark, což by měla být týmovka s jejich temnějšími hrdiny. Počítá se s účastí Johna Constantina, dorazit by měl Swamp Thing, což je víceméně obří chodící bažina, čarodějka Madame Xanadu a spousta dalších hrdinů, kteří si tykají s magií, jinými dimenzemi a monstry. Dlouho projekt chystal Guillermo del Toro, pak ho převzal Doug Liman, ten ale utekl ke sci-fi s Daisy Ridley a Tomem Hollandem Chaos Walking. Takže je čas začít lovit nováčky. 

 

Před pár dny se objevilo jméno Andyho Muschiettiho, který natočil solidní horor Mama a brzy uvidíme jeho verzi To, Warneři by prý však raději za kamerou viděli režiséra jménem Damián Szifron. Pokud víte, o koho jde, poplácejte se po ramenech. Pokud ne, můžete začít být zvědaví za cca 15 vteřin. Argetinec Szifron totiž natočil vynikající Divoké historky, které mu vynesly oscarovou nominaci. Je to dost nečekané jméno, ale rozhodně bychom byli na jeho velký studiový film zvědaví. On sám má podle všeho o podobný projekt zájem, protože před dvěma lety zkoušel napsat scénář k The Six Billion Dollar Man, remaku stejnojmenného televizního sci-fi seriálu. Nevyšlo to, ale asi zanechal dost dobrý dojem na to, aby to s ním Warneři chtěli zkusit. Informace o jeho účasti zatím není oficiální, rozhodně bychom však byli celkem zvědaví na to, co vymyslí, když dostane na hraní partu comicsových podivínů a sto padesát milionů dolarů. 

--- 

Vytáhni v hospodě: S Justice League Dark byli v minulosti spojovaní herci jako Colin Farrell, Monica Bellucci, Ben Mendelsohn nebo Ron Perlman. Těžko říct, jestli to ještě platí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace