Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #403 o Wonder Woman a Terminátorovi


ikona
Mr. Hlad
star warsterminatorvíkendový výplachwonder woman
Co dělá Terminátor v Grand Theft Auto? Rozbije Gal Gadot držku televizní hvězdě? A jak by zněl Star Trek se soundtrackem od Daft Punk?  

Poslední  květnový výplach

Předělávka týdne
Filmový Star Trek je nuda. Ten starý, ne ten nový, který má koule, ale minimálně první pokus přenést posádku Enterprise na filmové plátno nedopadl úplně slavně a jednička je fakt docela otravný film. Přitom ale stačí málo k tomu, aby se na něj dalo koukat i dnes. Třeba do něj procpat soundtrack od Tron: Legacy, který mají na svědomí Daft Punk.

Akce týdne
To, že Hvězdné války slaví čtyřicet let, jste už asi stihli zaznamenat. Slavit budou fandové po celém světě a Cinefamily v Kalifornii se rozhodla pojmout tyhle oslavy po svém a chystá akci s názvem Star Wars Nothing But Star Wars, kde se bude promítat téměř hodina a půl těch nejbizarnějších věcí spojených s filmovým fenoménem. Amatérské filmy, dobové reklamy i rapující C-3PO included

 

Hra týdne
V Grand Theft Auto V můžete dělat skoro cokoliv. Krást auta, zabíjet policajty, skákat padákem z mrakodrapů, střílet po kámoších, přidělat si na auto turbínu a vyrazit dělat bordel na dálnici, létat jako Iron Man nebo se vozit na motorce a vypadat u toho jako žirafa. A nebo si natočit dvojku Terminátora. Jak to vypadá, můžete zjistit tady

 

Hvězda týdne
Jim Carrey je bůh, ale bohužel nám to už v poslední době moc neukazuje. Nikdo se na něj za to nemůže stydět, zestárnul a jeho gumový ksicht už není to, co býval. V devadesátých letech byste ale jen těžko hledali zábavnějšího komika. A tyhle fotky, ve kterých se tváří jako jiné slavné hvězdy, vám to potvrdí. 

 

Projev týdne
Začíná léto a to znamená, že se blíží prázdniny a studenti budou moci na chvíli hodit školu za hlavu. A někteří navždycky. Univesity of Southern California se pochopitelně i letos loučila s absolventy a v Americe je to docela velká věc, během níž vystoupí na pódium nejen profesoři, ale i slavní absolventi. A letos přišla řada na Willa Ferrella, jehož projev je stejně ferrellovsky zábavný, jako pravdivý a inspirující. 

 

Elle Fanning týdne
Elle Fanning má celkem dobře rozjetou kariéru, zvládla pár docela náročných rolí a bez problémů vyrostla z dětské hvězdičky v dospělou herečku. Teď ale spojila síly s Arielem Schulmanem a Henry Joostem, autory dokumentu Catfish a celkem úspěšného thrilleru Nerve: Hra o život. A společně vám ukáží, že její jméno je pro angličtináře nekonečná studnice inspirace.

Trénink týdne
Wonder Woman vstoupí do kin už příští týden a studio by bylo rádo, kdyby se z ní stala velká věc. Možná i proto dostal Conan O‘Brien jedinečnou možnost zajít si na plac, kde je i Gal Gadot a zkusit si, jak by zrovna jemu šly bojové scény

 

Hvězda týdne
Ve Strážcích Galaxie si měl Nathan Fillion zahrát Wonder Mana, hrdinu, který má v občance napsáno Simon Williams. Do filmu se nakonec nedostal, ale evidentně vznikla scéna ze Země, kde se koná akce s názvem Simon Williams Film Festival. Jo, Wonder Man byl i herec. A když se fandové museli obejít v kině bez něj, rozhodli se složit mu poklonu alespoň tím, že udělali plakáty na jeho největší a pochopitelně neexistující hity. Tady je máte. 

 

Casting týdne
Najít dobrého dětského herce nebo herečku je zatraceně těžké, ale v případě Dafne Keen z Logana se to povedlo víc než dobře. Hugh Jackman v ní dostal skvělou spoluhráčku a doufáme, že ji dřív nebo později uvidíme v další x-menovské podívané. Rozhodně by ji svými schopnostmi utáhla. A že má talent bylo vidět už na castingu

 

Duel týdne
KarelR se vás minule ptal na to, jaký film s Vetřelci je podle vás nejslabší. Nejhůř dopadla dvojka Alien vs. Predator, ale první film souboje dvou slavných monster zaostal jen o chloupek. Nějaký ten hate sklidil i aktuální Covenant nebo Prometheus. 

 

Dnes bychom rádi věděli, jakou bondovku s Rogerem Moorem máte nejraději. Ve hře jsou Žít a nechat zemřít, Muž se zlatou zbraní, Agent, který mne miloval, Moonraker, Jen pro tvé oči, Chobotnička a Vyhlídka na vraždu. Jméno filmu napište do předmětu a v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace