Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo půjde po krku Deadpoolovi?


ikona
Mr. Hlad
deadpoolryan reynolds
Poision Ivy to sice není, ale i tak si to Deadpool rozdá s chodící botanickou zahradou. 

Z prvního Deadpoola se vyklubala nejen hodně zábavná podívaná, ale taky obří hit. A důkaz, že když se někdo v Hollywoodu snaží protlačit dopředu vysněný projekt, tak může výsledek stát za to. Dvojku uvidíme už příští rok. Režisér Tim Miller u toho sice nebude, ale nahradí ho tvůrce prvního Johna Wicka David Leitch, kterému celkem věříme. Jinak samozřejmě dorazí Ryan Reynolds, jemuž bude krýt záda drsňák z budoucnosti Cable v podání Joshe Brolina, a objeví se i likvidátorka Domino s tváří Zazie Beetz. Čerstvě bylo potvrzeno i to, že se vrátí mutantská dvojka Colossus a Negasonic Teenage Warhead a dorazí i Deadpoolova láska z jedničky Morena Baccarin. 

 

Lidí už je tedy u druhého Deadpoola dost, zatím jsme však nevěděli, kdo od něj na konci dostane strašlivě po držce. A to se teď mění, záporáka si totiž zahraje Jack Kesy. Přiznám se, že to jméno jsem si musel vyjet na IMDb, protože jsem vůbec netušil, o koho jde. Vidět jste ho ale mohli jako Gabriela Bolivara v hororovém seriálu The Strain, za chvíli dorazí do kin jeho Pobřežní hlídka a letos ho čeká ještě nová verze Přání smrti. Takže až půjde do kin Deadpool, už by to mohlo být známější jméno. 

 

Koho si zahraje, ještě není oficiálně jisté, ale říká se, že ho čeká role Black Toma Cassidyho. V comicsech je to bratranec Bansheeho z X-Men: První třída a s Deadpoolem se rve celkem často. Jeho superschopností je, že dovede manipulovat s energií z rostlin a s pomocí dřeva dovede vytvářet energetické vlny a rád mlátí lidi tradiční irskou holí shillelagh. V comicsech se však před časem proměnil v bytost, která je víceméně lidskou rostlinou, díky čemuž jsou stromy a kytky součástí jeho těla, může se do nich rozdělit a je zatraceně těžké ho zabít, protože se dovede zahrabat pod zem nebo schovat do pitomý sedmikrásky. Tohle by už ale bylo moc asi i na deadpoolovský film. Tak uvidíme, co studio vymyslí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace