Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta


ikona
KarelR
johnny depppirati z karibikupirati z karibiku: salazarova pomsta
Johnny Depp se po šesti letech vrací jako ultimátní pirát Jack Sparrow. Zaslouží si vaše těžce vydělané peníze? 

U čtvrtých Pirátů z Karibiku bylo víceméně jasné, že budou bolet, protože Rob Marshall nepatří mezi režisérské jistoty. U pětky jsme ale jisté naděje měli, protože Joachim Rønning a Espen Sandberg natočili skvělé Kon-Tiki a klidně mohli zaválet. Jak to tedy dopadlo? Naše dojmy z kina vás teprve čekají. Na Rottenech už se ale začalo houfně naříkat, což samozřejmě není moc dobré znamení.

Pokud vás zajímají čísla, 15 z prvních 22 recenzí otáčí palec dolů a celkový rating se točí kolem 4,9/10. Tohle číslo se pochopitelně ještě změní, první Piráti ale na Rottenech mají 7,1/10, druzí 6/10, třetí 5,5/10 a čtvrtí 5/10. Pětka se tudíž rozjíždí jako nejhorší díl série, i když některé recenze tvrdí, že se jedná o nejlepší díl hned po jedničce.

 

Pátí Piráti jsou prý vcelku svižní, táhne je Kaya Scodelario jako odvážná Carina a občas se chválí zombie žraloci. Tím ale pozitiva končí, aby se začalo nadávat na... vlastně na všechno. Salazarova pomsta dostává sodu za to, že není zábavná, neumí vykouzlit oslnivou scénu a navíc vůbec nedává smysl. V podstatě tedy blockbusterový veleprůměr, který se údajně snaží kopírovat jedničku, jen aby se proměnil ve zbytečnou ubervýplatu pro Johnnyho Deppa.

Diváci budou k filmu určitě smířlivější - už proto, že se vrací k jednoduchosti prvního dílu a má jen 129 minut. My se ale upřímně moc netěšíme a pomalu se chystáme na další "covenantní" uragán.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace