Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gladiátor proti rasismu


ikona
Mr. Hlad
jose padilhanarcosrussel crowetropa de elite
Tvůrce seriálu Narcos a Elitních jednotek láká Russella Crowa do dramatu, které má evidentní oscarové ambice 

Russell Crowe je bez pochyby jedním z nejvšestrannějších herců Hollywoodu. Má za sebou romantické komedie, velkolepé dobrodružné filmy, thrillery, komedie a vlastně úplně všechno. Naposledy se vyblbnul vloni v pecce Správní chlapi a letos se objeví po boku Toma Cruise v Mumii, kde si zahraje doktora Jekylla. V trailerech je ho sice docela dost, ve filmu však půjde nejspíš o menší roli, teoreticky by se však měl dorazit i v dalších filmech o slavných monstrech a snad se i dočkat vlastního filmu. Teď to ale vypadá, že by se mohl objevit i v dramatu s evidentně oscarovými ambicemi a svému plešounovi z Gladiátora pořídit bráchu. 

 

Jeho jméno totiž padlo v souvislosti s projektem Arc of Justice. Děj se má odehrávat v roce 1925 a jeho hrdinou bude černošský doktor Ossian Sweet, jenž skončil před soudem ne úplně kvůli zločinu, ale spíš kvůli barvě své kůže. Lidskoprávní organizace NAACP, která v té době začala fungovat, se rozhodla vybrat peníze a najmout slavného právníka Clarence Darrowa, který se měl postavit na stranu Sweeta a všem brzy došlo, že tenhle případ může změnit celou společnost. Crowe zatím smlouvu nepodepsal, jisté ale je, že Sweeta si zahraje talentovaný David Oyelowo a za kamerou bude Jose Padilha, režisér skvělých Elitních jednotek a tvůrce seriálových Narcos. Jeho jméno je víceméně zárukou, že v tomhle případě nedostaneme ubulené drama, ale mohla by to být hodně drsná a působivá podívaná. A ty oscarové ambice v tomhle případě nejsou od věci. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Když Crowe dotočil Gladiátora, vyrazil s kamarády na výlet na motorkách kolem Austrálie. Najeli více než 4000 mil. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace