Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: V roce 2019 dostaneme 4 filmy s Batmanem


ikona
Mr. Hlad
batgirlbatmanben affleckdcgotham city sirensharley quinnnightwing
U DC prý chtějí oslavit narozeniny temného rytíře ve velkém stylu. Během dvanácti měsíců bychom ho mohli na plátně vidět hned čtyřikrát. 

AKTUALIZACE: Šéfové DC vesmíru Jon Berg a Geoff Johns už tyhle zvěsti vyvrátili - Bergův tweet => Johnsův tweet

---

Já ten úvod vezmu rychle. DC ujíždí vlak, lidi nejsou z filmů jako Batman vs. Superman a Sebevražedný oddíl úplně nadšení, chystané projekty se často studiu rozpadají pod rukama a čím dál tím častěji slýcháme absurdní plány, jimž lze jen těžko věřit. Letos uvidíme Wonder Woman, která by podle odhadů  mohla skončit s tržbami na úrovní Doctora Strange, a pak dorazí Justice League, která nás svou první upoutávkou nijak extra nenalákala. A dál není jisté nic. Jen ty ambice dohnat Marvel. A Warneři by to rádi udělali v roce 2019 tím, že vyšlou do kina Batmana hned čtyřikrát. 

 

Pohybujeme se jen v oblasti nespolehlivých drbů, takže je možné (nebo vlastně pravděpodobné), že ten plán nevyjde. Pokud ale není zcela smyšlený, studio se asi bude chvilku snažit dotáhnout ho do konce. O co konkrétně jde? V roce 2019 bude Batman slavit osmdesát let, což je dostateční důvod k tomu tohohle hrdinu pořádně vydojit. Jako první by měly přijít na řadu Gotham City Sirens, film, ve kterém se sejdou Harley Quinn, Catwoman a Poison Ivy. Zatím je jisté jen to, že se vrátí Margot Robbie a že režii a scénář obstará tvůrce Sebevražedného oddílu David Ayer, a říká se, že hlavním záporákem bude mafián Black Mask. A bylo by logické, kdyby se tu mihl i Batman. 

 

Dál bychom se měli dočkat sólovky Nightwinga alias Dicka Graysona, jenž pomáhá s ochranou Gothamu. Naposledy v souvislosti s projektem padlo jméno režiséra Chrise McKaye, autora LEGO Batmana, a teď se navíc říká, že by padouchem mohl být Grant Wilson, syn Sladea Wilsona alias Deathstrokea. Tady to bez Batmana asi nepůjde. V srpnu by si pak podle plánu měla odbýt premiéru Batgirl, kterou dostal na starost tvůrce filmových Avengers Joss Whedon a představí se nám tu dcera komisaře Gordona Barbara, která zjistila, že být superhrdinka není žádná sranda. Zvlášť, když narazila na Jokera, který ji usadil do invalidního vozíku, a i když se nakonec dala dohromady, odnesla si z tohohle souboje solidní traumátko. Kdo by jí měl podat pomocnou ruku? Hádejte třikrát...

Posledním z plánované čtveřice filmů pak má být samotný The Batman. Ten má Bena Afflecka a za kameru se postaví autor dvojky a trojky Planety opic Matt Reeves, který se navíc rozhodl začít psát scénář hezky od začátku a údajně plánuje velké věci. Prý dorazí většina ikonických batmanovských záporáků včetně Deathstrokea, který měl být původně tím hlavním, nakonec však ale nepůjde o hrozbu číslo jedna. Celé to zní hodně sebevědomě, na druhou stranu ale Warneři asi tuší, že je Batman jejich nejsilnější comicsová značka a nabalit na něj ostatní filmy by mohlo docela fungovat. Otázkou je, jestli to vyjde. A hlavně jestli se (údajná) snaha narvat čtyři filmy do jednoho roku nakonec studiu nevymstí a diváci se Bruce Waynea nepřejí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace