Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaká je budoucnost Star Wars?


ikona
Mr. Hlad
star wars
Jaké má Disney plány s Hvězdnými válkami po konci deváté epizody? Podle všeho dost veliké. 

Očekávat, že Hvězdné války skončí po devátém dílu, by bylo stejně naivní, jako před měsícem věřit, že Miloš Zeman nebude znovu kandidovat na prezidenta. Disneymu se nákup téhle značky bohatě vyplácí. Sedmička je třetí komerčně nejúspěšnější film všech dob a loňské Rogue One tu miliardu taky získalo a v žebříčku největších hitů všech dob patří tomuhle spin-offu dvacáté místo. Letos v zimě uvidíme osmý díl s podtitulem The Last Jedi a příští rok dorazí spin-off o mladém Hanu Solovi. Zatím se pořád počítá s květnovou premiérou, ale vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby studio film přesunulo do vánočního „starwarsovského“ slotu. 

 

Každopádně další díly budou a samozřejmě není řeč jen o devítce. Fandové teoretizují o spin-offech s Obi-Wanem a jeho dobrodružstvím mezi třetí a čtvrtou epizodou, líbil by se nejspíš i film o mladém Yodovi a připravovala se i sólovka lovce odměn Bobby Fetta. Nic z toho studio zatím oficiálně neoznámilo, disneyovský hlavoun Bob Iger ovšem potvrdil to, co všichni tušíme. Plány na další filmy jsou. A podle jeho vlastních slov by jich mohlo být hodně: „Právě začínáme řešit, co se uděláme se Star Wars po deváté epizodě. Je na to ještě hodně brzy a rozhodně nemůžu nic prozradit, ale máme kreativní tým, který přemýšlí o tom, co by se mohlo s tímhle světem dít v příštích deseti nebo patnácti letech. Je to docela jízda, když s takovou partou sedíte a vymýšlíte, jakým směrem se vydat dál a kam se posunout.“ Dá se předpokládat, že tržby Star Wars filmů budou pořád patřit k nejvyšším v Hollywoodu a s trochou nadsázky se dá říct, že jsou u Disneyho víceméně připraveni zásobovat nás do roku 2032. Jestli je to dobře nebo ne, to ukáže asi až čas. A filmy samotné. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace