Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spideyho kámošky jedou sólo


ikona
Mr. Hlad
marvelspider-man
Spider-Man dostane další vlastní film letos, ale hollywoodské plány mají i jeho drsnější superhrdinské kolegyně.  

Ačkoliv je Spider-Man marvelovka, minimálně na plátně se o něj Disney musí dělit se Sony. To samo zvládlo vypustit do světa jen The Amazing Spider-Man a jeho pokračování, což jsou filmy, které v historii nezanechaly nějakou zásadnější stopu, a spideyovský restart v létě to zkusí jinak. S Tomem Hollandem, středoškolskou atmosférou a disneyovským profi přístupem. U Sony ale nehodlají nechat značku jen tak ležet. Před pár dny jste se mohli dočíst o tom, že v říjnu 2018 dorazí sólovka Venoma, kde by se slavný záporák měl změnit spíš v antihrdinu, a v prosinci příštího roku dostaneme i animák se Spideym Milesem Moralesem.  A to je evidentně jen začátek. 

 

V plánu je totiž i film, v němž by se před kamerou sešly dvě superhdinky se spider-manovského universa. Název zatím nemá, ale víme, že v něm spojí síly Black Cat a Silver Sable. Ta první, civilním jménem Felicia Hardy, je něco jako marvelovská Catwoman, zlodějka, skvělá akrobatka, mistryně bojových umění a holka, co se s nikým moc nemaže. Jako mladou ji totiž znásilnili a ona přísahala sama sobě, že už se nikdy nestane obětí. Silver Sable je zase žoldák a loví válečné zločince. Proto dost často spojí síly s ostatními hrdiny, ale kvůli jejím extrémním metodám si s nimi čas od času dá i trochu po tlamě. 

 

S touhle dvojkou by to tedy mohla být trochu drsnější comicsovka, podobně jako Venom. Je asi dobře, že Sony jede sólo trošku jiným směrem než Marvel, ještě by to ale chtělo sehnat někoho zajímavého za kameru, ať se můžeme začít těšit a přestat být nervózní. Scénář by však měl být v pohodě, píše ho Chris Yost, jenž má zkušenosti s animáky se Spider-Manem a na podzim uvidíme i jeho Thor: Ragnarok. Tak snad to Sony tentokrát vyjde lépe než posledně, když to se Spider-Manem zkoušeli sólo.

--- 

Vytáhni v hospodě: Felicity Hardy se objevila i ve dvojce The Amazing Spider-Man a zahrála si ji Felicity Jones. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace