Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tony Stark vs. mluvící zvířátka


ikona
Mr. Hlad
avengersiron manrobert downey jr.spider-man
Konec Iron Mana se blíží a Downey už plánuje další projekt. A bohužel takový, který nás asi nebude ani v nejmenším zajímat.  

Robert Downey Jr. už se pomalu chystá na to, až pověsí brnění Iron Mana na hřebík a začne se věnovat dalším projektům. S novou sólovkou se nepočítá, a tak ho uvidíme asi jen ve dvou dílech Avengers a letos ve Spider-Manovi. Co dál? Pracuje se na scénáři třetího Sherlocka Holmese a s Richardem Linklaterem chystají příběh podvodníka jménem John Brinkley, který tvrdil světu, že dovede léčit s pomocí rádia a nakonec kvůli tomu skončil před soudem. A teď má Downey další projekt a bohužel jde o látku, která může sice potenciálně v kinech uspět, ale že bychom byli nějak extra zvědaví, to se říct nedá. 

 

Downey se totiž objeví v hlavní roli rodinné podívané The Voyage of Doctor Dollitle. Jo, to je ten veterinář, který mluví se zvířaty, zahrál si ho Eddie Murphy, v Americe je ale slavnější verze ze šedesátých let s Rexem Harrisonem. Asi bychom byli raději, kdyby si vybral něco ambicióznějšího, ale budiž. A není to jediné zajímavé jméno. Scénář momentálně přepisuje autor Syriany a držitel Oscara za Traffic: Nadvláda gangů Stephen Gaghan a má se chopit i režie. Je otázka, co to udělá s adaptací hry The Division, kterou měl taky točit, ale vzhledem k tomu, že mu to za kamerou moc nejde, radši ho uvidíme mezi zvířátky než vedle Jakea Gyllenhaala a Jessicy Chastain bojujících o život v New Yorku zasaženém biologickým útokem.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace