Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá se další Matrix


ikona
KarelR
keanu reevesmatrix
Kdo by ho měl napsat a kdo si v něm chce zahrát? 

Každých pár let si u Warnerů vzpomenou, že Matrixy vydělaly 1,6 miliardy a že by tahle značka neměla ležet ladem. Co se vymyslelo tentokrát? Místo obvolávání Keanu Reevese a sester Wachowských se rovnou řeší reboot, ve kterém si chce zahrát Michael B. Jordan (Creed) a jehož scénář by měl dodat Zak Penn (X-Men: Poslední vzdor).

 

Jak jste se asi dovtípili, všechno je v hodně rané fázi vývoje a Warneři nemají ani posvěcení od Wachowských. Teoreticky ho ani nepotřebují (práva jsou koneckonců jejich). Bez podpory Lany a Lilly ale bude rebootování celkem náročné, protože Matrix nepatří mezi značky, které by šlo lehce překopat a poslat zpátky do světa.

 

Co se týče Reevese, ten se prý dalšímu Matrixu nebrání - pokud bude od Wachowských. Warneři tak mají před sebou pár zajímavých rozhodnutí, jejichž dopady ještě nemá cenu řešit. Nejdřív je potřeba reálně vymyslet příběh, a už to je překážka, která tenhle reboot nejspíš za pár měsíců pohřbí.

---

Vytáhni v hospodě: Will Smith kdysi odmítl roli Nea, aby mohl natočit Wild Wild West, a kupodivu toho nelituje. Naposledy se nechal slyšet, že by určitě přehrával a poslal celý film ke dnu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace