Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Margot Robbie mezi zbojníky


ikona
Mr. Hlad
harley quinnmargot robbiemarianrobin hood
Po Harley Quinn si Margot Robbie brousí zuby na další drsnou holku. A tahle bude řádit v Sherwoodu.  

Robin Hood je jeden z těch hrdinů, kteří se budou do Hollywoodu vracet. Už příští rok bychom měli vidět verzi, ve které si slavného zbojníka zahraje Taron Egerton z Kingsmanů a tvůrci o ní mluví jako o drsnější podívané s akcí ve stylu Johna Wicka. A na to jsme zvědaví. Před pár lety to s Robinem Hoodem zkusil Russell Crowe trochu realističtěji, v devadesátkách se s ním vyblbnul Kevin Costner a stvořil nestárnoucí dobrodružnou podívanou a v Hollywoodu se v posledních letech uvažovalo i o sci-fi verzi nebo o novém seriálu. Ale evidentně to nestačí. Teď se luku a šípů chce ujmout i Margot Robbie. 

 

A to nám nevadí, tuhle australskou krásku rádi vidíme ve všem a jako Harley Quinn byla víc než fajn a ukázala, že drsné holky jí celkem jdou. V chystané Marian by si měla zahrát lásku Robina Hooda, ovšem na klasický příběh zapomeňte. Marian má začínat popravou Robina Hooda, ale jeho řemeslo po něm převezme právě Marian. A její činy a boj s vrchností a šlechtou nakonec rozhodnou o osudu celého království. Scénář napsal Pete Barry, který má na kontě zlodějskou romanci Focus, ale na jméno režiséra si ještě asi chvíli počkáme. Ale nejspíš budeme stejně až do premiéry přemýšlet, jestli svět tenhle film potřebuje, nebo jestli se z toho vyklube fajn dobrodružná jízda. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Udělat z Margot Robbie Harley Quinn trvalo maskérům tři hodiny. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace