Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátý Indy vážně dorazí už za dva roky


ikona
Mr. Hlad
harrison fordindiana jonessteven spielberg
Indiana Jones se chystá na své další dobrodružství. Kdy ho uvidíme a kdo u toho bude? 

Hvězdné války momentálně patří Disneymu a viděli jsme spoustu dobrých i špatných vtipů o tom, že se Mickey Mouse může kámošit s Lukem Skywalkerem a že Leia je vlastně stejná princezna jako Bella z Krásky a zvířete. Disney ale spolu se Star Wars koupil i práva na Indiana Jonese a před rokem jsme se dozvěděli, že se slavný archeolog vrátí 19. července 2019. Co se od té doby změnilo? No, vlastně nic moc. U Disneyho teď akorát definitivně potvrdili, že se tohohle plánu nevzdali, a že se rozhodně nemění ani tvůrčí tým.

 

Pátého Indyho tedy natočí Steven Spielberg a zahraje si v něm Harrison Ford. Oba dva pánové jsou žijící legendy, ale jejich čtyřka nebyla extra povedená a hlavně Fordovi bude tou dobu sedmasedmdesát a očekávat od něj akční scény je asi dost nereálné. S největší pravděpodobností tak dojde na předávání pochodně mladšímu následovníkovi nebo se přejde na koncept dobrodružství vyprávěných s pomocí flashbacků. Co se těch následovníků týče, tak jméno Shii LaBeoufa zatím v souvislosti s pětkou vůbec nepadlo, ale vrací se jiní veteráni. Produkovat bude Frank Marshall, který dělal na všech čtyřech předchozích dílech, a pomůže mu Kathleen Kennedy, která má na kontě vedle dvojky a čtyřky třeba Jurský park nebo Schindlerův seznam. Každopádně my se opatrně těšíme. Ale zároveň doufáme, že Ford bude odcházet se ctí...

---

Vytáhni v hospodě: Spielberg právě maká na postprodukci sci-fi Ready Player One a chystá natáčení dramatu The Kidnapping of Edgardo Mortara s Oscarem Isaacem a Markem Rylancem. Správně, před Indym od něj ještě uvidíme dva filmy!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace