Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TOP 10 reakcí na oscarový bordel


ikona
Mr. Hlad
oscar
Letošní Oscary si asi nebudeme pamatovat kvůli výsledkům, ale závěrečnému průšvihu s předáváním nejcennější sošky. A internet už na to stíhá reagovat.  

Snad nikdy neměli Oscaři tak napínavé finále. O momentu, kdy museli tvůrci muzikálu La La Land vracet sošku a předat ji autorům dramatu Moonlight, se bude ještě dlouho mluvit. Jimmy Kimmel z celé té frašky sice stihl rychle udělat fór, ale průšvih už byl na světě. Warren Beatty dostal špatnou obálku a místo toho, aby vyhlásil Moonlight Nejlepším filmem roku, měl tam napsáno, že Emma Stone je Nejlepší herečka v hlavní roli. Možná mu to samotnému připadalo divné, ale nakonec se slova ujala Faye Dunaway a přečetla název jediného filmu, který viděla napsaný... a organizátoři museli po pár chvílích přiznat, že to celé zkonili.

Každopádně žijeme v roce 2017 a každý podobný průšvih automaticky vyvolá gigantickou odezvu internetu. A my vám pár hodin po nevydařeném finále oscarového ceremoniálu přinášíme ty nejvýživnější reakce.  

 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace