Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman má režiséra i parťáka


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleckdc
Kdo nakonec natočí sólovku Batmana? A který z jeho superhrdinských kolegů se může těšit na vlastní film?  

Warneři a DC by se měli dát dohromady, protože už mi pomalu začínají docházet fóry na téma „nevíme, co děláme, ale doufáme, že porazíme Marvel“, a občas to vypadá, že rozhodnutí velkých šéfů určuje spíš postavení hvězd a čínský horoskop než logika a realita. Ale teď snad budeme mít chvíli klid, protože minimálně jednu věc už studio dořešilo a našlo režiséra pro Batmana. Sólovku netopýřího bouchače natočí Matt Reeves, autor dvojky a trojky Planety opic a Monstra. A pokud máte pocit, že tenhle článek už jste četli, tak se nepletete. Reeves se okolo Batmana motá posledních pár týdnů a dokonce už z něj stačil vycouvat. Nakonec se však se studiem podle všeho dohodl. V čem byl problém a jak a kvůli čemu si Reeves svou účast rozmyslel, netušíme. Snad už se ale na Batmanovi začne reálně pracovat. 

 

Ale nebyli by to Warneři, kdyby neměli ambicióznější plány. Za chvíli dorazí Justice League, pak dojde na Aquamana, počítá se i s Flashem a v delším horizontu také s Cyborgem nebo Green Lantern Corps. A teď k tomu všemu přibyl Nightwing. Jak asi víte, pod touhle přezdívkou se skrývá Batmanův parťák Dick Grayson, který mu pomáhá starat se o bezpečí v Gothamu a původně s Brucem Waynem spolupracoval jako Robin, než se rozhodl jet sólo. V Gotham City tak bude asi plno, protože tam budou ještě blbnout záporačky z Gotham City Sirens a možná i druhý Sebevražedný oddíl. Nightwinga by měl každopádně napsat Bill Dubuque, který má na kontě Affleckovo Zúčtování, a o režii jedná Chris McKay, autor LEGO Batmana. Snad studiu tenhle režisér chvilku vydrží. 

---

Vytáhni v hospodě: Ben Affleck už Reevese přivítal v Batcave, čímž potvrdil, že od role Batmana zatím neutíká.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace