Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Star Wars? Bohužel ano


ikona
Mr. Hlad
star wars
Nejzrůdnější filmařská dvojice 21. století si brousí zuby na největší sci-fi ságu všech dob. 

OK, ten titulek je trochu matoucí, ale byl bych rád, kdyby se tenhle článek dostal k co nejvíce lidem, tak mi to snad odpustíte. Je potřeba svět varovat, upozornit lidstvo, že ještě nevyhrálo a že jistota, že se letos dočkáme armageddonu, je skoro stejně velká, jako že Karel Gott zase vyhraje Zlatého slavíka a Zdeněk Troška opět nedostane Oscara. Další Star Wars budou. Letos osmička, za dva roky devítka, mezi tím Han Solo a chystá se určitě další hromada věcí. A pak tu je film s názvem Star Worlds Episode XXXIVE=MC2: The Force Awakens the Last Jedi Who Went Rogue. A já mám chuť někoho umlátit lopatou. 

 

Konkrétně Jasona Friedberga a Aarona Seltzera. Už jsem si myslel, že o téhle dvojici patlalů, jejichž talent pro film je srovnatelný snad jen s Uwe Bollem, v životě neuslyším. Děsnej doják, Velkej biják, Disaster Movie, Tohle je Sparta! a další průjmy před pár lety otravovaly prostor pravidelně. Tyhle bláboly moc nestály, slušně vydělaly a nenáročných diváků, kterým stačilo ke spokojenosti, že někdo vypadá jako Gerard Butler z Třístovky a vesele spadne, se taky objevilo dost. Poslední filmy Friedberga a Seltzera však už ani do kin nemířily a zdálo se, že máme klid. Jak se ale teď ukazuje, ti dva mají tužší kořínek, než jsme čekali, a dá se čekat, že jejich parodie na Hvězdné války bude stejně debilní jako všechno, co stvořili dřív, ale bohužel i úspěšná. Lepší látku si pro svůj návrat asi fakt vybrat nemohli. Legraci si prý mají dělat z nové a staré trilogie, ale i z aktuální série. A celé té srandy se dočkáme už na podzim. Ale třeba budeme mít kliku a Friedberg se Seltzerem mezitím objeví boha a odjedou kázat o Ježíšovi někam do Barmy nebo amazonských pralesů a tam je sežerou kanibalové.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace