Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Blíží se třetí Hellboy?


ikona
Mr. Hlad
guillermo del torohellboy
Třetí Hellboy pořád ještě visí ve vzduchu a pro Guillerma del Tora nejde o uzavřenou záležitost. Ani zdaleka. 

Obě filmové adaptace comicsového Hellboye jsou přinejmenším dobré. Ta první ale přišla v době, kdy se na comicsy ještě tolik nechodilo, a druhou v kinech přejel Temný rytíř. Výdělky zkrátka nebyly takové, abychom se dočkali trojky, což je velká škoda. Fanouškovská základna tohohle ďábla s upilovanými rohy, který kope za klaďáky, je ale dost velká na to, aby otázky ohledně pokračování slýchali Guillermo del Toro a Ron Perlman každý druhý týden. Perlman nedávno řekl, že o trojce se s del Torem už chvilku nebavili, protože oba jsou dost vytížení, teď ale del Toro naznačil, že pro něj ještě nejde o úplně uzavřenou kapitolu. 

 

Na svém Twitteru totiž vyvěsil anketu, kde se ptal lidí, jestli by trojku Hellboye chtěli. Možnosti byly „Yes“ a „Hell, yes“ a režisér slíbil, že pokud se ankety zúčastní víc než 100 000 lidí, hodlá si sednout s Perlmanem a autorem Hellboye Mikem Mignolou a pokusit se s trojkou něco udělat. A to číslo už padlo. Asi je ještě hodně brzy začít trojku vyhlížet, ale del Toro by pravděpodobně nevyvolával podobnou akci, kdyby si chtěl s oběma kolegy jen zajít na pivo. Buďme optimisté a věřme, že se za pár týdnů dozvíme nějaké dobré zprávy. Do té doby se můžeme těšit na del Torovo fantasy drama ze šedesátých let The Shape of Water, ve kterém si Doug Jones zahraje posledního rybího muže na světě, kterého zkoumá americká vláda a pokouší se zjistit, jak ho využít v boji proti Sovětům. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace