Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tomb Raider má záporáka


ikona
Mr. Hlad
alicia vikandertomb raider
Laru Croft potrápí nový Tarantinův oblíbenec a specialista na role magorů a lidí, ze kterých byste asi byli nervózní 

Letos propadl Warcraft, komerční potenciál Assassin‘s Creed tvůrce asi trošku znervózňuje, ale s počítačovými hrami to v Hollywoodu budou nejspíš ještě chvíli zkoušet. A nový filmový Tomb Raider nás zatím poměrně zajímá. Shrneme si, co víme. Alicia Vikander si zahraje slavnou hrdinku v době, kdy měla kariéru lovkyně pokladů teprve před sebou. Film by měl údajně vycházet z herního remaku, který se odehrává na ostrově, kde Lara Croft a její parťáci ztroskotají a zjistí, že tu na ně čeká nejen šílená sekta Solarii, ale i stovky let staré zlo. Nedávno jsme se však dozvěděli, že dojde i na hledání Lařina otce, takže těžko říct, jak to nakonec bude. Každopádně režisér Roar Urthaug má točit drsnější verzi než byly filmy s Angelinou Jolie. 

 

No a teď si sehnal prvotřídního herce do hlavní záporné role. Laru Croft potrápí Walton Goggins, kterého mám už pár let v kolonce „dejte mu sakra pořádnou roli, protože je boží a na televizi ho je škoda.“ Zazářil v drsném krimi serálu Shield: Policejní odznak i ve skorowesternu Justified a v poslední době si ho oblíbil Quentin Tarantino, který ho obsadil do Nespoutaného Djanga i letošní pecky Osm hrozných. Málokdo umí nepříjemné, zlé a lehce psychopatické padouchy jako on. Ve hře je hlavním záporákem šéf sekty magorů a prvotřídní psychopat Mathias a tahle role by mu asi celkem sedla. Každopádně jeho účast vítáme s nadšením. A ne malým. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace