Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Obi-Wan Kenobi?


ikona
Mr. Hlad
ewan mcgregorhan solorogue onestar wars
Dočká se jeden z nejslavnějších rytířů jedi vlastního filmu? A nebo o něm pořádně uslyšíme už v další regulérní epizodě?  

První spin-off Hvězdných válek dorazí už za pár týdnů. Rogue One vypadá zatím hodně dobře a logicky se dost těšíme. Za dva roky pak zamíří do kin sólovka s Hanem Solem, ale je víceméně jasné, že u Disneyho se teprve rozjíždějí. Co bude dál, ale zatím není jisté. Už nějakou dobu se teoretizuje, že jeden z filmů by mohl fandům ukázat, co dělal Obi-Wan Kenobi mezi třetí a čtvrtou epizodou, oficiálně ho ale zatím nikdo neodklepl. Fandové by ho však chtěli, Ewan McGregor by se do role prý taky rád vrátil, takže by tomu teoreticky nemělo nic bránit. Na druhou stranu i kdyby se na filmu pracovalo, je to hodně vzdálená budoucnost a Disney nemá důvod o tom vypouštět do světa žádné info. Pořád je to ale jen teorie. 

 

A nejspíš ještě chvilku bude, ačkoliv pár nových zajímavých informací se objevilo. Anthony Breznican z magazínu Entertainment Weekly totiž prozradil, že se k němu dostaly drby týkající se právě Obi-Wana. Disney prý zatím jeho sólovku oficiálně nechystá, protože s ním údajně má plány do osmé nebo deváté epizody. Podle Breznicana by Rey mohla mít na Obi-Wana nějaké napojení, o kterém se v dalších filmech dozvíme, dost možná by mohlo jít i o příbuzenský vztah (proto ten talent na používání Síly) a studio jednoduše nechce pracovat s jedním hrdinou na dvou frontách zároveň. Pochopitelně může jít fakt jen o teorii a o Obi-Wanovi už v dalších Hvězdných válkách nepadne ani slovo, ale asi by bylo vcelku překvapivé, kdybychom o jedné z nejslavnějších postav celé ságy už neslyšeli. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Ewan McGregor pracoval i na sedmé epizodě. Namluvil Obi-Wana ve vizi, kterou měla Rey, když se poprvé dotkla světelného meče. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace