Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Série Divergence v kinech končí


ikona
Mr. Hlad
divergence
Sci-fi konkurence Hunger Games poníženě opouští kinosály. Čtvrtého filmu se nejspíš dočkáme, ale v dost úsměvné podobě 

Málokdo se v kinech v poslední době spálil tak jako tvůrci sci-fi Série Divergence. Jejich první film byl celkem úspěšný a dvojka taky, oba se ale svezly na úspěchu Hunger Games. Když však i těm začal docházet dech, bylo jasné, že adaptace young adult sci-fi to v kinech pomalu balí, Divergence před sebou měla ovšem ještě dva filmy. A ten poslední, třetí, v kinech naprosto vyhořel. Co teď? Zabalit to asi nejde, kdyby nevzniklo finále, byla by to ostuda, ale že by na něj přišlo víc lidí jak na trojku, to se asi taky předpokládat nedalo. V Lionsgate se tedy rozhodli udělat to poněkud neobvykle. A vlastně docela úsměvně. 

 

Finále The Divergent Series: Ascendant  totiž vůbec nepůjde do kin. Místo toho by měl vzniknout televizní film, který sérii uzavře, a pak na něj naváže seriál ze stejného světa, ale s novými hrdiny. Řekl bych, že pro celou sérii je tenhle krok dost ponižující, ale vzhledem tomu, že evidentně už nikoho nezajímá, celkem logický. Vyjednávání o přesunu do televize teprve začalo a ještě bude asi chvilku trvat, je ovšem otázka, jestli se do podobně neambiciózního projektu bude chtít vracet Shailene Woodley, Theo Jamesovi, Milesu Tellerovi nebo Anselu Elgortovi. Jsou z nich už celkem hvězdy a tohle by je v kariéře posunulo spíš zpátky než dopředu. Není ani jisté, jestli se za kameru postaví Lee Toland Krieger, který měl čtyřku režírovat. Uvidíme, co bude dál. 

--- 

Vytáhni v hospodě: The Divergent Series: Ascendant mělo jít do kin příští léto a proti Mumii a druhé Světové válce Z. Ten útěk do televize dává víc a víc smysl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace