Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaký bude úvod osmých Star Wars?


ikona
Mr. Hlad
star wars
Co uvidíme na začátku osmé epizody Hvězdných válek? Rian Johnson prozradil, o čem bude první scéna i jaké změny chystá pro hrdiny.  

U Hvězdných válek jsme celkem zvyklí na to, že jeden film skončí a další na něj naváže klidně i o několik let později. U první, druhé a třetí epizody to není žádné překvapení, konec konců Anakin musel zestárnout, ale i mezi Novou nadějí a Impériem evidentně uteklo celkem dost času. Režisér Rian Johnson, který momentálně kutí Epizodu 8, však potvrdil, že u jeho filmu to tak nebude. Respektive že to bude úplně obráceně. 

 

Další regulérní díl Star Wars totiž začne přesně tam, kde skončila Síla se probouzí. Rey končeně našla Luka Skywalkera, přinesla mu jeho meč a chtěla se stát jeho učednicí. A nejspíš právě na to dojde. Takže zatímco minule jsme na Marka Hamilla čekali dvě hodiny a on se pak jednou podíval do kamery, tady pojede na sto procent od prvního okamžiku. Je tedy celkem pravděpodobné, že si solidní část filmu ukrojí výcvik Rey a Johnson navíc řekl, že zatímco sedmička charaktery představila, on půjde víc do hloubky, Luke by tedy mohl dostat celkem dost prostoru. Už nějakou dobu navíc víme, že dojde k velké bitvě, kde se proti Rey a Lukeovi postaví rytíři rytíři Renu, takže na planetě, kterou hrdinové v sedmičce celou dobu hledali, můžeme fakt strávit celkem dost času. 

 

Na osmé Star Wars si ale ještě chvilku počkáme. Naštěstí nám to zkrátí Rogue One i třetí sezóna animovaného seriálu Star Wars Povstalci, kde se jako záporák objeví velkoadmirál Thrawn z knih Timothyho Zahna. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace