Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Projekce: Zhasni a zemřeš


ikona
Mr. Hlad
Přijďte na předpremiéru hororu Zhasni a zemřeš, který produkoval James Wan 

Málokdo dnes umí horory jako James Wan. Režisér prvního Saw, Insidious nebo V zajetí démonů teď sice kutí filmy jako sedmé Rychle a zběsile nebo Aquamana, ale malým napínákům, u nichž si diváci koušou nehty nervozitou, pomáhá na svět alespoň jako producent. A jedním z těch filmů je i Zhasni a zemřeš. Teresa Palmer tu bude muset bojovat s vlastní minulostí, ale především s monstrem, které se objevuje v temnotě. Pokud si v noci cestou na záchod svítíte, jste v pohodě. Jestliže to ale chcete zvládnout po tmě, můžete mít s touhle potvorou velké problémy. 

 

Reakce jsou zatím hodně pozitivní, a tak by o návštěvě kina měl přemýšlet každý hororový fanda. A my vám ve spolupráci s distribuční společností Freeman Entertainment dáme možnost vidět Zhasni a zemřeš v předpremiéře a zadarmo. Speciální projekce se koná ve středu 20. července od 20:00 v pražském kině Atlas. Pokud byste chtěli dorazit, není nic jednoduššího než nám napsat na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu uvést Projekce Zhasni a zemřeš. V textu napište, jestli chcete jeden nebo dva lístky, zpátky vám pak pošleme čtyřmístný kód, který musíte nahlásit u vstupu. Upozorňujeme, že přihlášení je závazné. Kdo nedorazí, bude mít při příští podobné akci smůlu. Lístků je každopádně dost, ale i tak byste neměli váhat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace