Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Shrek se vrátí


ikona
Mr. Hlad
shrek
Animovaná klasika se po letech dočká pokračování. Studio se ovšem netají tím, že o kvalitu půjde až ve druhé řadě.  

Chtěl jsem do titulku napsat Shrek is Back, protože to zní dost stylově, ale vzhledem k tomu, že tahle zpráva si tak nadšený titulek asi nezaslouží, tak na to kašlu. Ale asi jste to podstatné rozkódovali, Shrek se vrací. Jednička je dnes už animovaná klasika, další filmy ale už takové pecky nebyly a i spin-off s Kocourem v botách sice nedopadl úplně zle, ale dnes si na něj vzpomene málokdo. Sólo to Shrek zabalil před šesti lety, společnost NBCUniversal, která před rokem koupila Dreamworks Animation, má ale teď v plánu zeleného obra s hlasem Mikea Myerse vrátit do hry. 

 

Otázka je, jestli Shreka, který se po čtyřech filmech dost vyčerpal, ještě potřebujeme. Ale podle všeho na tuhle otázku nikdo v NBCU odpověď nehledá. Steve Burke, jenž společnosti šéfuje, totiž bez okolků přiznal, že jim jde hlavně o to, aby nastartovali sérii, která by produkovala spoustu hraček, atrakcí v zábavních parcích a podobných volovin. Shrek má tedy primárně vydělávat tímhle způsobem a kvalita filmů bude nejspíš trochu druhořadá. A samozřejmostí je i zaměření na čínské publikum. Novým DreamWorks Animation by měl šéfovat Chris Meledandri, jenž produkoval i Já, padouch, a právě on bude prý do nového Shreka hodně kecat. A vzhledem k tomu, že je zodpovědný i za miliardové Mimoně, evidentně to s trhem umí a nejspíš je to člověk na svém místě. A třeba budeme mít kliku a pod jeho dohledem vznikne i dobrý film. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Celá shrekovská sága v kinech utržila skoro 1,5 miliardy dolarů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace