Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo bude Captain Marvel?


ikona
Mr. Hlad
captain marvelmarvel
U Marvelů hledají novou superhrdinku. A začínají vyjednávat s oscarovou hvězdou. 

Marvelovek je víc, než normální divák zvládne spočítat (ne, na MovieZone tihle lidi moc nechodí), a i když jsme v nich dostali silné ženské postavy jako Black Widow nebo Gamoru ve Strážcích Galaxie, žádná to nedotáhla na vlastní film. O tom, že by si ho mohla dřív nebo později vybojovat špiónka Scarlett Johansson, se spekuluje už celkem dlouho, ale s největší pravděpodobností bude první ženskou hrdinkou s vlastní sólovkou Captain Marvel. S premiérou filmu se počítá na 8. březen 2019 a bude se točit okolo Carol Danvers, která po setkání s mimozemskou rasou Kree získá nadlidské schopnosti jako extrémní sílu, rychlost, létání nebo střílení energetických výbojů. A samozřejmě začne páchat dobro.

 
Fan Art od BossLogic

Premiéra je ještě celkem daleko, takže u Marvelu mají dost času na hledání režisérů, ale vypadá to, že hvězdu chtějí ulovit co nejdříve. A údajně teď jednají s Brie Larson. Šestadvacetiletá herečka se objevila ve filmech jako Scott Pilgrim proti zbytku světa nebo 21 Jump Street, ale hlavně získala Oscara za loňské komorní drama Room, což jí otevřelo spoustu dveří. Příští rok uvidíme, jak zvládá akční polohu, protože se objeví v dobrodružném Kong: Skull Island. Zkrátka jde o hodně zajímavou herečku, námluvy s Marvelem jsou však prý úplně na začátku, tak uvidíme, co se bude dít dál. Na oficiální oznámení je koneckonců času dost.

--- 

Vytáhni v hospodě: V minulosti se v souvislostí s rolí Carol Danvers spekulovalo o Katheryn Winnick, Emily Blunt, Katee Sackhoff nebo Rebecce Ferguson.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace