Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Affleck si napsal Batmana


ikona
KarelR
batmanbatman vs. supermanbatman/supermanben affleckdc
Ber i režii, Bene! 

"Tenhle film jsem napsal, režíroval a hraju v něm hlavní roli. Protože jsem Batman!" Zhruba takhle začíná první teaser Lego Batmana, za pár let ale může stejný přístup použít i jeho hraná protiváha. Ben Affleck totiž společně s Geoffem Johnsem, kreativním šéfem DC, sepsal scénář netopýří sólovky. A to by v tom byl čert, aby ji i nenatočil!

Affleck je samozřejmě oscarový scenárista (Dobrý Will Hunting!) a podílel se i na adaptacích Gone, Baby, Gone a Města. Sezení za psacím strojem mu tedy není úplně cizí, i když se do něj očividně vrhá jen v případech, kdy si chce pojistit vlastní projekt. Práce na novém filmu s Batmanem byla přímo naznačena už minulý týden. Teď ji ale potvrdil Affleckův agent, který vzápětí dodal, že má Ben s Warnery smlouvu ještě na dva filmy.

 

Jako Batman se tak určitě objeví v obou dílech Justice League (plus bude mít v srpnu cameo v Suicide Squad). No a nebylo by velkým překvapením, kdyby si v nejbližších letech opravdu dal separátní dobrodružství. Notičky jsou každopádně připravené. A vhledem k tomu, že Affleckův Batman sbírá hodně chvály, byli by Warneři blázni, kdyby mu nedali víc prostoru.

---

Vytáhni v hospodě: Zack Snyder potvrdil, že (minimálně v jeho hlavě) Joker zabil Robina zhruba před 10 lety.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace