Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Je to oficiální: Bude Indiana Jones 5


ikona
KarelR
harrison fordindiana jonessteven spielberg
Kdy ho uvidíme a dohlédne na něj George Lucas? 

U Disneyho se posledních pár let zabývali hlavně Star Wars, zároveň se ale řešilo, co s Indiana Jonesem. Klasický sequel? Další pokus o předání pochodně? Reboot s Chrisem Prattem? Nakonec se dočkáme možnosti číslo jedna, Disneyovci totiž oznámili regulérní pětku s Harrisonem Fordem.

Kdo ji bude režírovat? Ani tady se nekoná žádné překvapení, za kameru se vrátí Steven Spielberg. Zásadní novinky tak jsou dvě: Zaprvé byla ohlášena premiéra, jíž se dočkáme 19. července 2019. A zadruhé se na filmu nebude podílet duchovní otec série George Lucas, jehož přání vždycky byla nejdůležitější. Sám Spielberg přiznal řekl, že byl víceméně najatou silou, co plnila sny svého nejlepšího kamaráda. A právě proto jsme dostali čtyřku s mimozemšťany, ačkoliv Spielberga zápletka nijak extra nenadchla.

 

Teď ale Ford se Spielbergem jedou dál bez Lucase. Tak doufejme, že rozumně omezí akci, přidají na Indyho fištrónu a vymyslí nějaké schopné posily, které sérii oživí podobně jako Daisy Ridley a John Boyega Star Wars. Návrat Shii zatím moc pravděpodobně nevypadá, to už se spíš dočkáme Karen Allen. Tyhle detaily se ale budou řešit ještě dlouhé měsíce. Nejdřív se pojďme radovat z toho, že Ford chystá další rozumně znějící comeback.

---

Vytáhni v hospodě: V roce 2019 nás čeká i devátá epizoda Star Wars. Půjde tak o první rok v historii, kdy se do kin podívají obě slavné série.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace