Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zorro se vrátí


ikona
Mr. Hlad
zorro
Legendární hrdina se chystá rozjet to v kinech v trochu neobvyklé podobě a se zajímavým režisérem 

Možná, že tehdy to nikdo ani moc nečekal, ale z dobrodružné podívané Zorro: Tajemná tvář se stala víceméně dobrodružná klasika a jeden z těch filmů, které můžeme vidět vždycky. Banderas byl v životní formě, Hopkinsovi role mentora sedla a Catherine Zeta-Jones snad nikdy nebyla hezčí. Dvojka sice ambice rozjet velkou sérii zabrzdila, ale jednička prostě nestárne. Je tu však nová generace diváků a ta nejspíš potřebuje klasického hrdinu v černé masce a s rychlým kordem v nové podobě. A taky ho dostane.

 

Do kin dorazí pod názvem Z a šeptá se, že by se děj údajně mohl odehrávat v blízké budoucnosti. Jo, zní to divně, ale v Hollywoodu se o sci-fi verzi Zorra mluví už pěkných pár let a filmaři by díky tomuhle přístupu mohli budovat vlastní vesmír a vyhnuli by se srovnávání se staršími verzemi. O režii a scénář se postará Jonas Cuarón. Ten spolu se slavnějším tátou napsal Gravitaci a jím režírovaný komorní thriller Desierto si odnesl cenu z festivalu v Torontu. Film Z by se měl začít točit prý už letos v létě, ale datum premiéry zatím nikdo nespecifikoval, stejně tak jména herců, kteří by měli šermovat před kamerou.

--- 

Vytáhni v hospodě: Zorro byl prý hlavním inspiračním zdrojem pro postavu Batmana.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace