Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hrdinové DC se představují


ikona
Mr. Hlad
batmandcsupermanwonder woman
Batmana se Supermanem známe. Co ale čekat od Wonder Woman, Aquamana, Flashe a Cyborga? 

Už za pouhých pár týdnů dorazí do kin Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Velká a hodně ambiciózní comicsovka, která nejen že proti sobě postaví dva nejslavnější borce vydavatelství DC, ale Warneři se hlavně s její pomocí pokusí stáhnout několikaletý náskok Marvelu. Ten stihl budovat svůj vesmír postupně, posílal do kin nové hrdiny, případně rozšiřoval universum s pomocí sequelů a díky tomu má dnes víceméně stabilní fanouškovskou základnu a v příštích pár letech mu to vynese hodně peněz. DC s Warnery to pochopitelně štve, takže se v Batmanovi se Supermanem představí pár dalších hrdinů.

 

Z traileru víme, že se do akce podívá Wonder Woman, jejíž sólovka nás čeká už příští rok, a objevit by se měli i Aquaman, kterého si zahraje Jason Momoa, Cyborg s tváří víceméně neznámého Raye Fishera a rychlík Flash, jehož ztvární talentovaný Ezra Miller. Ti všichni se dřív nebo později dočkají vlastních filmů, ale tady by měli fandům ukázat, že existují a připravit je na to, že v listopadu 2017 vyrazí společně do akce jako Justice League. A studio se teď rozhodlo vypustit do světa krátká videa, kde své méně známé hrdiny představí, aby toho pak na diváky v sále nebylo moc. Tady je máte.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace