Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na Star Wars si počkáme


ikona
Mr. Hlad
jumanjipirates of the carribeanspider-manstar wars
Hvězdné války příští léto nedorazí. Kdy se na ně můžeme těšit? A jaké další změny v plánu premiér kvůli jejich odsunu nastaly?  

1,886 miliard dolarů. To jsou aktuální tržby sedmé epizody Hvězdných válek, která je momentálně třetím komerčně nejúspěšnějším filmem všech dob a dost možná si vyšlápne i na druhý Titanic. Vánoční premiéra se Disneymu vyplatila, a tak nakonec vlastně nikoho nepřekvapí, že období, kdy chodí Ježíšek, hodlá využít i příště. To, o čem se teoretizovalo už po premiéře, je teď oficiální. Star Wars: Episode 8 bude mít premiéru 15. prosince 2017. Původně jsme ji měli vidět už v květnu, ale léto je přeci jen na konkurenci bohatší a vzhledem k tomu, že další Avatar na Vánoce nejspíš zase nedorazí, není důvod, proč se nepokusit zopakovat úspěch se Síla se probouzí.

 

Podobné čachry s daty premiér očekávaných hitů udělají obvykle v Hollywoodu pořádný vítr a ani tentokrát to není jiné. U Disneyho hnou s premiérou Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales a Jack Sparrow dorazí už 26. května právě místo Star Wars, díky čemuž je najednou volný původně pirátský sedmý červenec. Co tam tedy narvat místo Pirátů? Sony nelenilo a šouplo tam novou sólovku Spider-Mana, který měl mít původně premiéru až o tři týdny později. Už však není volný ani ten 28. červenec, v Sony si totiž spočítali, že remake Jumanji do letošního prosince fakt nestihnou, takže nová verze dobrodružné devadesátkové pecky dorazí v polovině prázdnin. Režírovat ji mimochodem bude Jake Kasdan. Tvůrce Zkažené úči možná není velká hvězda, ale jsme rádi, že se nepotvrdily drby o tom, že za kamerou bude Jonathan Liebesman, profík na drahé a špatné filmy, který by měl místo režírování radši doplňovat jogurty nebo řídit hovnocuc. Tak jako tak ale léto 2017 vypadá i bez Hvězdných válek docela slušně.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (38)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace