Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Parádní rok 2016 přeje MovieZone!


ikona
Cival
moviezone
Máme rádi filmy. A máme rádi vás... 

Rok se s rokem sešel a... já vám můžu zase slíbit, že bude novej web :) No jo, jsme hrozný, pomalý slibotechny, ale jak se říká v jednom z večerníčků, každá voda nakonec steče dolů a i MZáci se dočkaj nových stránek. Budou hlavně graficky super a budete je mít rádi, tak se jich jen s námi musíte dožít.

Že by to pro vás neměla být taková námaha, o to se starají hlavně KarelR s Hladem, kteří pro vás neustále sypou tučné informace ze světového filmu. Poděkovat ale musím i imfovi s TedGeorgem za jejich vydatnější příspěvky, Rimsymu a xxmartinxx za mapování bočních uliček filmové distribuce, Jaxxovi za kormidlování MZ Live a samozřejmě i k0C0URovi se Shushikou za technickou, ideovou, materiální i morální podporu.

MZ má sice z webového a grafického hlediska to nejlepší už dávno za sebou, pořád vám ale snad servíruje dost svěží, svéhlavé i zasvěcené zábavy, informací i kritických poznámek, abyste s ní rádi strávili další rok. My vám do něj každopádně přejeme hodně dobrých filmů a samozřejmě hodně toho osobního štěstíčka a zdravíčka a... snad se tady budeme i nadále pravidelně scházet. 

Ať vás provází Síla.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace