Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to bude s Bournem?


ikona
Mr. Hlad
jason bournematt damonpaul greengrass
Kde bude příští rok řádit Jason Bourne? A jak bude pětka navazovat na předchozí díly?  

Matt Damon byl v Marťanovi hodně fajn, přeci jen ho ale máme spojeného s roli Jasona Bourena, agenta, který by nejspíš dovedl srovnat i Jamese Bonda. V létě 2016 se vrátí počtvrté, protože pokus navázat se spin-offem s Jeremy Rennerem moc nevyšel a ačkoliv film ještě nemá název, už o něm víme docela dost. Pochopitelně se krom Damona vrací i režisér Paul Greengrass, bez něhož by do toho Damon nešel. Dorazí i Tommy Lee Jones, Vincent Cassel nebo Alicia Vikander a veteránka z předchozích dílů Julia Stiles. O příběhu nechce nikdo nic prozrazovat, ale má se odehrávat ve světě, který se od posledních filmů trošku změnil, především se musely tajné služby začít chovat trošku jinak, když bývalý zaměstnanec CIA Edward Snowden odhalil světu pár zásadních utajovaných informací.

 

Teď se ale Damon rozpovídal o pětce trošku detailněji. Už nějakou dobu se ví, že se film bude alespoň částečně odehrávat v Evropě. Konkrétně se podíváme do Berlína, Anglie a do Atén, kde se točila velká scéna pouličních nepokojů, natáčelo se ale i ve Washingtonu a závěrečná část se má odehrávat Las Vegas, kde dojde na obří automobilovou honičku. A to je super, protože pokud něco Greengrass s Damonem umí, tak je to blbnutí v autech. Navíc bychom se měli dočkat regulérně staršího Bourna, pětka se totiž bude odehrávat dvanáct let po Bournově ultimátu. Pokud vám to časově nevychází (rok výroby je 2007), tak si uvědomte, že Bournovo ultimátum se odehrávalo paralelně s Bournovým mýtem, tedy v roce 2004. A najednou ty počty dávají smysl. Bourne tedy bude o dvanáct let starší a jelikož se celou tu dobu úspěšně ukrýval, asi to bude chtít sakra velký důvod, aby vyrazil do akce. Otázka je, jestli na to po těch letech ještě bude mít.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace