Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo se mihl ve Star Wars?


ikona
Mr. Hlad
han soloharrison fordj.j. abramsstar wars
Fanouškovství nezná hranic a J.J. Abrams toho využil. Jaké hvězdy jste v nových Hvězdných válkách nejspíš přehlédli? 

Ještě než začnu normálně psát, ujasněme si jednu věc, ať si pak nikdo nestěžuje. V tomhle článku budou spoilery. Bude jich hodně a vyhnout se jim nedá, takže pokud jste Síla se probouzí ještě neviděli, radši přestaňte hned číst. A taky se nad sebou sakra zamyslete, na tenhle film se čekalo deset let a bez omluvenky od doktora nebereme žádné výmluvy, proč jste na něj ještě nešli do kina. Každopádně Star Wars je fenomén a to nejenom mezi filmovými fanoušky, ale i v samotném Hollywoodu. Konec konců spousta herců a režisérů se ke své profesi nejspíš dostala proto, že měla ráda film. A v takovém případě je slušná šance, že budou mít rádi i Hvězdné války. V sedmé epizodě se tak mihlo pár hvězd, u kterých byste to nečekali. A které byste nejspíš nepoznali. Takže si to probereme.

 

Simon Pegg jako Unkar Plutt. Jeho účast nikdo netajil, jeho roli však ano. Pegg se objevil na videu ze zákulisí a jako Abramsův kámoš, který si zahrál ve třetí Mission: Impossible i obou Star Trecích, u Hvězdných válek nemohl chybět. Tady ho můžete vidět jako kšeftaře na planetě Jakku, se kterým má Rey celkem dost problémů a nakonec mu ukradne jednu starou, ale překvapivě funkční loď.

Daniel Craig jako Stormtrooper. Když si před pár týdny vyšlápl na Blofelda, trošku jsme to pronudili a na plátně to vypadalo, že spolu s námi i agent 007. Takže si přišel trošku zařádit mezi rytíře Jedi. O tom, že se objeví v malé roličce ve Hvězdných válkách, se spekulovalo už před premiérou, nakonec si zahrál strážného, na němž Rey poprvé zkouší Sílu a kterého zblbne tak, že ji nechá odejít z vězení.

 

A teď to bude malinko složitější. Ve scéně, kdy Rey najde světelný meč Luka Skywalkera, má podivnou vizi. Flashbacky z vlastního života, ale i ze života jiných lidí. A během ní můžete slyšet Yodu i Obi-Wana Kenobiho. Frank Oz i Ewan McGregor se zastavili v nahrávacím studio Bad Robot a prý oba byli velmi ochotní, když se museli do svých rolí vracet. Pořád to ale není všechno, došlo totiž i na starého Obi-Wana, kterého si ve staré trilogii zahrál Alec Guiness. Jednu z jeho starších replik vystřihli a spojili s tím, co nahrál Ewan McGregor. Na Rey tak zároveň mluví starý i mladý Obi-Wan.

Jo, Abrams to bere zatraceně poctivě. A vzhledem k tomuhle dva a půl roku starému videu je možné, že se ještě nějakého toho camea dočkáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace