Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo půjde ve stopách Ripleyové?


ikona
Mr. Hlad
alienmichael fassbenderprometheusridley scott
Kdo se objeví v hlavní roli nové vetřelčí ságy Ridleyho Scotta?  

No... úplně ne, ale následovnici jo a to se taky počítá. Ridley Scott totiž do Alien: Covenant obsadil Katherine Waterston. Její jméno ještě není úplně známé, ale dost intenzivně pracuje na tom, aby se to změnilo. Zahrála si v Andersonově Skryté vadě, objevila v biografii Steve Jobs a příští rok ji uvidíme v potterovce Fantastická zířata a kde je najít. To už je slušný rozjezd kariéry. Vedle ní se objeví i Noomi Rapace a Michael Fassbender z Promethea. O Rebecce Ferguson nepadlo ani slovo, takže je víceméně jasné, že Waterston dostala její roli, ale to asi nikoho nepřekvapuje, když Ferguson kývla na návrat v šesté Mission: Impossible a má extrémně narvaný diář.

 

A o čem že ten další Vetřelec bude? Už jsme to psali dřív, ale určitě stojí za to to zopakovat. V centru dění by opět měla být posádka, která se daleko od Země střetne se zubatým monstrem, jež se rádo klube na svět skrz hrudní koš. Děj by se měl odehrávat na zdevastované planetě, odkud pochází Inženýři, tvůrci toho hnusu, z něhož pak vznikají monstra. Právě tady se sejdou přeživší hrdinové Promethea i nováčci, kteří sem dorazí v kolonizační lodi. A určitě je tu nečekají moc hezké věci. Samotné napojení na prvního Vetřelce však prý máme čekat až ve třetím, možná i ve čtvrtém filmu prometheovské ságy. Ten druhý dorazí do kin v říjnu 2017.

--- 

Vytáhni v hospodě: Natáčet se bude v Austrálii

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace