Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s Avatarem?


ikona
Mr. Hlad
avatarjames cameron
James Cameron tvrdě maká na pokračování nejúspěšnějšího filmu všech dob. Jak to vypadá s návratem na Pandoru?  

James Cameron kutí další díly Avatara už docela dlouho. Vzhledem k tomu, že jednička je komerčně nejúspěšnější film všech dob (uvidíme jak dlouho) a jde o Cameronovu srdcovku, dává to smysl. I když je to škoda. Jeho dlouho chystané sci-fi Battle Angel Alita nakonec převzal Robert Rodriguez a vzhledem k tomu, že Cameron chystá hned tři díly Avatara, asi se od něj ještě dlouho nedočkáme ničeho jiného. Jak to ale vypadá s dvojkou? Premiéra se chystá na rok 2017, vrátí se Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang i Sigourney Weaver a Cameron teď prozradil, jak na tom je s přípravami.

 

„Momentálně opět projíždím všechny tři scénáře. Už jen dolaďujeme. Paralelně s tím pracujeme i na designu, na tom děláme už rok a půl a jsme už hodně daleko. Všechny charaktery, prostředí a potvory už jsou víceméně hotové“. Znamená to, že trojka a čtyřka Avatara by se fakt mohla dostat do kin hned po druhém díle? To asi ví jen Cameron a jeho scenáristé, s psaním mu pomáhají mimo jiné Rick Jaffa a Amanda Silver, kteří jsou zodpovědní za Planetu opic, autor Války světů Josh Friedman a Shane Salerno zodpovědný za Armageddon. Sám Cameron ale podle všeho ví, že to u diváků nebude mít snadné. „Beru to jako výzvu. Očekávání lidí je samozřejmě obrovské, hlavně tedy u dvojky, která musí ukázat, že jednička nebyla jen šťastná náhoda.“ Tak snad se to povede. Jste ještě zvědaví?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace