Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Poletí Gosling do vesmíru?


ikona
Mr. Hlad
ryan gosling
Ryan Gosling by se mohl objevit ve filmu o letu Apolla 11 na Měsíc. A bude u toho i režisér oscarového nářezu Whiplash. 

Ryan Gosling a Damien Chazelle jsou dvě jména, která v Hollywoodu reprezentují tu mladší generaci a od nichž se čekají velké věci. Zatímco hereckou hvězdu thrilleru Drive a romance Zápisník jedné lásky asi nemusíme představovat, Damien Chazelle asi tak známý nebude. Zatím má za sebou jako režisér jen dva celovečeráky, ale vzhledem k tomu, že ten druhý je hudební psycho Whiplash, tak je jasné, proč o něj teď stojí každé studio. Oba pánové spolu momentálně kutí romanci La La Land, ve které se jazzový pianista zamiluje do začínající herečky a vedle Goslinga si tu zahraje i Emma Stone a J.K. Simmons, jenž si za Whiplash odnesl Oscara.

 

Teď to ale vypadá, že Chazelle a Gosling budou spolupracovat i na dalším filmu. A tentokrát se nebude odehrávat v hudebním prostředí. First Man se bude točit okolo letu Apolla 11 na Měsíc a Gosling by si tu měl zahrát Neila Armstronga, astronauta, který udělal malý krok pro člověka, ale velký skok pro lidstvo. To, že by mohlo jít o další oscarový materiál, naznačuje i jméno scenáristy, tím je Josh Singer, spoluautor extrémně chváleného novinářského dramatu Spotlight. Chazelle mimochodem v jednom ze starších rozhovorů prohlásil, že jeho First Moon nemá být životopis a že o něm ani neuvažuje jako o biografii, ale bude se odehrávat během šesti let plánování celé mise. Samotné přistání by tedy mělo být důležitější než Armstrong jako takový.

--- 

Vytáhni v hospodě: Na film si možná chvilku počkáme. Pokud do něj půjde Gosling, volno bude mít nejspíš až na konci příštího roku. V létě točí dvojku Blade Runnera.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace