Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hardy vs. Iñárritu: Co se dělo na place Revenanta?


ikona
KarelR
revenanttom hardy
Tom Hardy se s herectvím prostě nepáře. 

Natáčení Revenanta nebyla žádná sranda. Jednak film vznikal chronologicky, aby se lépe zachytil psychický rozklad postav, jednak kvůli němu Alejandro González Iñárritu, Leonardo DiCaprio a Tom Hardy vyrazili do odlehlých kanadských končin, kde je soustavně trápilo počasí. Nakonec se musela produkce zastavit a štáb si dal na pár měsíců pauzu, aby se našla náhradní lokace. A to byl jen ten nejočividnější problém.

Revenant se ve finále dotočil v Jižní Americe a momentálně se chystá na lednovou premiéru (samozřejmě s pár prosincovými projekcemi kvůli Oscarům). A jelikož se pořádně rozjíždí kampaň, vylézají na povrch další pikantnosti, které přiznávají sami herci. Zejména Tom Hardy potvrdil svoji pověst velmi sdílné herecké persóny. A bez okolků přiznal, že svoje problémy s Iñárrituem nakonec vyřešil menším pošťouchnutím.

 

Hádek určitě proběhlo nespočet, v jednu chvíli to ale Hardy nevydržel, vydal ze sebe „Co se tady před těma lidma trochu pomazlit?“ a jednoduše se na mexického režiséra vrhnul. Oba nakonec spadli do sněhu a štáb je odtrhnul, Hardy nicméně tohohle prohřešku nelituje. Radši prý problémy řeší otevřeně, než aby trávil x měsíců v nepříjemném napětí.

Po zvěstech, že nebylo zrovna veselo ani na place Šíleného Maxe (na blůčku to potvrdila i Charlize Theron), tak jde o další důkaz Hardyho chlapáckého odhodlání. Nkdo ho možná má za nekontrolovatelného hrubiána. Když si ale dva chlapi potřebují něco vyjasnit, menší strkaná někdy není od věci.

 

Revenant by tak mohl ladně zapadnout mezi filmy 70. a 80. let, jejichž vznik býval podobně drsný jako dění na plátně. Do mysli se dere hned několik legendárních příkladů (Apokalypsa, Aguirre, hněv Boží, Nebeská brána, Fitzcarraldo…). Tak doufejme, že se divoké natáčení přetaví ve skvělý film, protože jinak budeme po živelných trailerech hodně zklamaní.

---

Vytáhni v hospodě: Hardy musel kvůli průtahům s Revenantem dát sbohem Suicide Squad. Role žoldáka Ricka Flagga se nakonec ujal Joel Kinnaman.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace