Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wright adaptuje Gaimana


ikona
KarelR
edgar wrightjohnny deppneil gaiman
A bude u toho Johnny Depp. 

Edgaru Wrightovi nevyšel Ant-Man, a tak se vrhnul na "hudební akčňák" Baby Driver. Tahle zběsilost nás nečeká dřív než v březnu 2017, Wright už ale pomalu plánuje svůj další film. O co přesně půjde? To zatím není jasné. Jednou z možností je ale adaptace dětské knihy Naštěstí (ne)máme mléko.

Za touhle roztomilou pohádkou stojí Neil Gaiman a je o mladých sourozencích, kteří poslouchají šílenou historku svého tatínka. Ten se s těmi nejobyčejnějšími úmysly vydal pro mléko. Jen aby se vrátil s vyprávěním o mimozemšťanech, pirátech nebo cestování časem.

 

Hlavní tatínkovskou roli si chce zahrát Johnny Depp, takže počítejte s tím, že tenhle film nejspíš opravdu vznikne. Kombinace Gaimana a Wrighta je totiž sama o sobě velkým lákadlem. A s Deppovou star-power by se mohlo jednat o tutovku, které budou u 20th Century Fox věnovat spoustu pozornosti. Snad se tenhle tým nakonec nerozpadne. I když by se Wright klidně mohl věnovat něčemu drsnějšímu...

---

Vytáhni v hospodě: Wright s Deppem nedávno plánovali remake Night Stalkera, duchařského seriálu ze 70. let. Momentálně to ale vypadá, že se ho nedočkáme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace