Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cameron našel režiséra vysněného Alita: Battle Angel


ikona
KarelR
battle angel alitajames cameronrobert rodriguez
Alita je konečně na cestě! 

Pokud byste si na MovieZone prošli novinky o Jamesi Cameronovi, půlka z nich bude o Avatarovi a půlka o Alita: Battle Angel. Mangu z roku 1990, v níž kyborgská holčička z 26. století kosí nebezpečné kriminálníky, se Železný Jim snaží zadaptovat už zatraceně dlouho. A teď se mu to konečně podaří, i když nebude přímo u kormidla.

 

Na režijní sesli Ality totiž usedne Cameronův dobrý přítel Robert Rodriguez. Další výrazná persóna 20th Century Fox má za sebou Spy Kids 4D, dvojku Macheteho a neúspěšný sequel Sin City, potřebuje tedy jistý hit. A Alita je v tomhle směru ideální materiál.

Cameron bude Rodriguezovi krýt záda z producentského postu a postaral se o scénář, takže bychom měli dostat ideální kombinaci z obou jmenovaných. Kdyby Cameron přímo točil, bylo by to samozřejmě ještě lepší. Tenhle kompromis je ale víc než přijatelný a mohl by Rodrigueze vytáhnout ze srabu, v němž se momentálně nachází.

 

Snad bude spolupráce tohohle dua opravdu tak harmonická, jak se snaží tvrdit tisková zpráva. Vidět Rodrigueze zpátky ve formě by totiž vůbec nebylo od věci.

---

Vytáhni v hospodě: Cameron v lednu tvrdil, že nám druhého Avatara nadělí v prosinci 2017. Už je tedy pomalu na čase chystat natáčení, ale kde nic tu nic...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace